Wednesday, September 22, 2010

BUDAK SATU TAHUN

Posted by makcik rehan KJB at 12:04 PM
Internet PID haku hazabedah sangat-sangat 2-3 harini
naik muak makcik korang dok main game solitaire
sampai tersengguk-sengguk depan keyboard

Semalam makcik buat kek premix [macam biaser :-p]
tapi kalini kek tu bantat sebab aku tak sukat susu betui-betui
haku main tuang jer... kunun-kunun perasan terer hua hua hua


Kensian Mencah... asik dok ulang alik pegi dapo
Mamaaaa... kek awak dah siap ker?


Sekali bila dah siap... bantat la pulak
Bila makcik bagitau dia
Kek mama tak sedap la Kakak.... tak jadi macam haritu


Dia buat muka marah kat aku
Sedaplah Mamaaaa! Saya nak makan lagi buleh tak, buleh takkkk?


Mama sayam kamu sangat-sangat tau kakak
Harap-harap adik kamu nanti pon macamni
Mensedapkan apa-apa saja yang mama masak! :))

Tak rela haku nak tangkap gambo kek bantat tu... heheheh
Macam biasa... aku potong-potong bubuh dalam tapawe
suruh PS bawak pi opis dia... sedangkan haku sendiri...
sekelumit pon aku tak sudi nak bawak mai opis kah kah kah

Walaupun gambar kek tak ada... gambar Putera Mahkota jelah yang ada
buat kek tu pon sempena besday dia semalam
pagini baru dia dapat makan kek tu kat umah maklom
[makcik bekalkan setapawe untuk budak-budakni]







































Ader ker sapa-sapa tingin nak buat menantu?
Pastikan calon anda sekurang-kurangnya adalah finalis Akademi AL-Quran yerrr
kih kih kih....







6 comments:

Sitisifir10 on September 22, 2010 at 12:22 PM said...

wohhohoho....kalau mcm tu elok jugak prepare Asyraf jadi finalis imam muda...kehkekhekehekeh

nurulhudaresad on September 22, 2010 at 12:29 PM said...

teringin wat menantu...tp mengenangkan mak mertua tu kemain garang.....pikir dulu la...hihihi...

makcikrehan on September 22, 2010 at 12:31 PM said...

S.Sifir, eh lupa kewrrr... imam muda Asyraf juara tahun ni tawww...ekekekek

makcikrehan on September 22, 2010 at 12:32 PM said...

Nurul, anak ko tak layak... tua dari hanak aku. ekekeke. anak ko buleh tekel abang kalep jer.. baru syesuwei. kalau bini tua, nanti sian anak aku kena queen control. hahahaha... buleh gitu?

Me on September 22, 2010 at 12:54 PM said...

tengok...bakal mertua sudah mula laser melaser hahhaha... kijam ..MR ekau ltk je la gabar kek bantat tue...

Mamma on September 22, 2010 at 3:21 PM said...

kalu mencah kenceng kan..ko jgn naik hantu manjang..
ko kenang kembali segala pujian yg dilemparkan kat ko tuh hahahaha

ShareThis