Friday, September 24, 2010

LAST BUT NOT LEAST....

Posted by makcik rehan KJB at 4:44 PM
Ini penutup entry untuk hari ini
buat tatapan sidang jumaat yang saya muliakan :-p






















Sungguh tak ada keyakinan membuat paparan gambar sendiri
letak kecik-kecik sudah... orang nya dah besor... ekekekekeke...
ini dia baju kurung kunen yang makcik jahit haritu
yang mana tidak dapat dipakei di hari raya sebab leher dia tak sempat sembat

Punya jenuh makcik nak snap gambo depan cermin weii
maklomlah... selamani makcik tak biasa buat posting SS of the day
tak geti sungguh nak setting camera buruks ni <--- keji camera lama lagi!
kalau pakai flash, jadi gelap pulak sebab pantulan cahaya
tak pakai flash jadik gelap pulak
sudahnya haku edit gambo ni kat photoscape... barulah comey!
wahahahahaha... comey tuuuu...
tak tahan! tak tahan! ha ha ha

Keliling gambo tu aku terpaksa petak-petakkan
sebab terlalu semak mata memandang
dengan segala macam mak nenek botol kosmetik atas meja cermin
[cewah kosmetik tu... tak tahan!] 
kain baju bersidai di birai katil,
tong sampah 2 hengget 80 sen haritu,
Ridsect pon ada... minyak urut pon ada  :))

Itu pon kan, boyan si Asrap dok ada kat belakang tu
tak buleh nk petak-petakkan dah...
layanssss....

Tamatlah sudah episod merapu untuk hari ini
disudahi dengan pantun tak ada rangkap


pen merah, pen biru
pen hitam, pen ungu
internet harini haru-biru
tu sebab ai tak masuk belog yu
tapi ai tetap lebiu!

Selamat berhujung minggu
dan selamat memboroi di open house!







5 comments:

Elyn_Sani on September 24, 2010 at 4:52 PM said...

musim ujan gini stimix mmg suka buat hal!!

-iLLa- on September 24, 2010 at 4:55 PM said...

wakakaka...lawaks2...pantun tuh.apa pun best!!

Kak Mah on September 24, 2010 at 5:01 PM said...

han..... tengok gambar kecik kat facebook kan..nampak cam baju jubah kaftan....lawoooo...

tengok kat blog rupanya baju kurung...
ehehe kero mata aku....

Me on September 24, 2010 at 5:22 PM said...

ok la tue letak gambar nie.. buat pengubat rindu n tatapan peminat ekau di hujung minggu.. tak le mereka meroyan... nak tunggu jumpa ekau on monday nanti... hihihi

TopsyTurvyMum on September 24, 2010 at 7:48 PM said...

macam see tru je baju ko ni wehh..hahaha..

SS of the day..
kain2 bersidai..

wakakakaka! dejavu!!!!

ShareThis