Thursday, September 30, 2010

NEXT TOP MODEL

Posted by makcik rehan KJB at 3:43 PM
Walaupon makcik,
dan gemok,
dan slekeh
dan [isi sendiri]
Makcik cukup giler dengan SEMUA next top model series!


Be it
America's Next Top Model,
Canada's Next Top Model,
Britain's Next Top Model.


Ada sapa-sapa sama hubi dengan aku?
Aku suka 'drama' keji-mengeji depa-depa nih :-p

Buleh tak buat Gadis Melayu real dan tough macam ni?
Setakat hangat kat gossip dengan gambar murahan buat apa

While typing this,
Im watching Stylista 
hatni pon minat gak!

Bang, yu nak kensel MTV tak apa...
nak kensel cenel briter pon tak apa...
Tapi jangan 711 yaaa...  ai lap u sangat manyak bang :)

*Internet gua baru pulih bebbb... sangap!! *




6 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e on September 30, 2010 at 4:18 PM said...

aku pun suka jugak tengok top model tu :p

ms.Teddy on September 30, 2010 at 4:55 PM said...

oeserta sume mmg cntik..tp mcm xckp makan jek(ad unsur2 jeles dc2..haha)

IdzaLia on September 30, 2010 at 4:57 PM said...

lia pun suka tgk model2 yang cantik2 tu walaupun Lia tak secantik tu.. hehehe ^__^

Me on September 30, 2010 at 5:02 PM said...

australia next top model sgt tersalah annouce winner ye hehhehe

Rossalina on September 30, 2010 at 5:04 PM said...

MR...apsal hubi kite same ekk....mesti kunun dlm jiwa nak jadik kuruih mcm depa kan...sama la feeling kita...wakakakak...gip me 5!

Zana S on September 30, 2010 at 11:36 PM said...

leh ke kita nak cenel 1 dlm 1 group tu? nak 710 jek. lelain takmo. animax lagi takmo. hehehhe...
boleh ke??

ShareThis