Monday, September 27, 2010

SEMAKIN HABIS MODAL

Posted by makcik rehan KJB at 8:07 AM
Test drive potoskep tak abih2 lagi
Cikgu Saniah Dona pernah berkata,
Cikgu Zaleha M. Jan pon pernah....
Prektis make perfek!

Here we go [again!]




































Adik, bapa kali mama nak habaq...
mesin tu ROSAK dik!

Sejak bila mesin henjutni naik tingkat atas?
sebelumni dok kat bawah saja... buleh kona jalan lain,
buleh elak... tak yah jumpa area merbahaya ni

La ni... lepas bayaq barang,
terus jumpa 4-5 ketui mesin henjutni kat tengah ruang
satu hal nak kena layan budak-budak meronta

Dulu nak elak booth Grolier saja
La ni tambah satu lagi, haru!

Semua-semua ini,
hanya di Tesco Rawang.










2 comments:

eynda on September 27, 2010 at 8:49 AM said...

Hannah pun suka naik benda alah ni...tapi nak naik tanpa tekan button henjut tu...kalau tekan alamat kelam kabut le dia turun dari benda tu hehe...penakut :-p

Ealyie on September 27, 2010 at 10:56 AM said...

sekali henjut lima posen..
mmg kayap la mak[ak yg dah sedia kayappp..
lagi2 hanak2 da >sorang kan..kan..

ShareThis