Monday, September 20, 2010

TERUSKAN MENCARI PASAL : TALL CABINET

Posted by makcik rehan KJB at 3:14 PM
Bini Sepol memang tak abih-abih mencarik pasal
Nak nasehat pon tak guna... lantak pilah dia <--- kata PS gamaknya :))

Kejap-kejap nak re-upholstery sofa
----> sampai sudah tak buat! kain kemana, sofa kemana!

Kejap-kejap nak re-arranged bilik rahsia jadi craft studio
----> sampai sudah dok semak samun lagutu jugak! Banjaran kain pon tak surut-surut!

Haritu punya terkinja-kinja nak beli Breadmaker
----> sekarang, habaq mai sikitttt... roti apa yang hang dah pintal Rehan?

Ahh... macam-macam lagilah yang aku meroyan nak buat,
tapi kesudahannya buat vodo sajer :))

Ni pulak episod yang terbaru.. hua hua hua hua...










































Takdela haku nak kaler putih gebu gebam laguni...
tapi konsepnya lagunilah... habuan nak letak oven dgn BM aritu khennn :-p
barulah bersemangat waja nak memintal roti weiiii... :))


7 comments:

mama_iris on September 20, 2010 at 3:34 PM said...

PS.....bwk2 bertabah yaa....redha la dgn apa yg Tuhan dh tentukan...hahhahahha....tp kite sokong....kite suke gak neh.....kaler putih pon apa salahnya kak.....jauhkan sket dr tempat masak2...sure x kotor la.......

Me on September 20, 2010 at 3:34 PM said...

lps satu satu alasan ekau bagi ek nak memintal roti... dulu tak de BM.. bila ada... tak de tempat nk ltk BM plak so kena ada tall cabinet... hakikatnya... manusia mmg tak pernah PUAS hihihihihi >>> satu tembakan dari eden utk ekau jgn marahhhhhhh

makcikrehan on September 20, 2010 at 3:39 PM said...

Nurul, kabinet buruk kita yg dok ada skangni kaler hitam. buruk pulak tetiba ade wall cabinet kaler putih. hehehe

makcikrehan on September 20, 2010 at 3:40 PM said...

Kerul, pls sadap wahai inspektor sahab! wakakakaka.... aku yang tak pernah PUAS huhu. siap urup beso lagik tu. kakakaka

noor on September 20, 2010 at 4:12 PM said...

nanti dlm tall kabinet tuh leh gak parking kain yg lom lipat..hehhehe...eh mana hasil bread maker ko, tunjuk ler skit.....mana tau pas nih tak yah dah beli roti gardenia dah...hehehe

makcikrehan on September 21, 2010 at 9:02 AM said...

Noor, ko keji aku ekk.... suh aku sumbat kain baju dlm cabinet dapo haaaa... kang nak cari suar kecik, tetiba jumpa dalam BM pulak. lagi haru. ekekekeke

noor on September 21, 2010 at 10:59 AM said...

suar kecik jumpa dlm bm tak per lagik..jgn suar kecik jumpa dlm roti...hahahha

ShareThis