Thursday, September 2, 2010

THREADMILL FOR SALE : SUPER EXCELLENT CONDITION!

Posted by makcik rehan KJB at 2:46 AM
I am promoting this for one of my lovely reader, Kak Nahurah

Kak Nahurah responded to this entry,
and took the hassle to bring that 'machine' out of her storeroom,
took some great pictures of it, siap suh anak dara dia posing kaw-kaw.... :))
but..., end-up PS tak bagi haku beli!

Huwaaaaa......

PS cakap, kang pas raya pi la sambung pegi gym balik
beli-beli mesin apa semua nih, semuanya donia belaka...
lepastu gerenti tersadai menyemakkan rumah!
benci tawww.... skangni cakapla suh pegi gym lah hapa...
kang nanti ada jerla helah dia nk skip jaga hanak-hanak
mulalah karang ada meetinglah, balik lambatlah, penatlah, tak laratlah...

Bini ko gemuk cam badak ko jangan nak keji-keji tau bang!

So, since saya tak jadi nak ambik machine ni,
saya kasi promote kat sini [dengan izin tuan punya :)]
kot-kot ada diantara kalian yang berminat untuk menjadi tuan baru kepada machine ini :-p














































Superb condition! siap berpelestik lagi.
Bought early this year, nak letgo dengan harga yang reasonably cheap!
selain untuk running and walking,
ada lagi dua functions.. as shown below.






















Her daughter, tgh demo mesin ramping perut
i like hokay! ko duduk dendiam, biar belt tu bergegar pecahkan lelemak hihihi...




























Ini pulak untuk senaman pinggang
stepper bulat tu boleh pusing-pusing
macam kita buat regangan pinggang tulah

 *Sis, i purposely blurkan muka your daughter,
scared u  tak suka gambar anak-anak u di expose kan :-)*

kalau machine ni kecik-kecik macam mainan hanak-hanak
aku selamba jer tau beli benda ni... pastu sorok dari PS
tapi dah alatni besar godang camnikan.. kat mana plak aku nk soroknya? huhuhu...

Who ever the next owner will be...
ketahuilah... saya sangat jeles hokay!

Email to nahura@gmail.com untuk sebarang pertanyaan.

BTW, Kak Nahura berada di Tasik Puteri Rawang,
kalau kamu orang nak pegi umah dier nak pi ambik machine ni,
mehla singgah umah MR... selaluan dah tu :))
tapi datang lepas raya la yerr... kuih raya tunjuk-tunjuk makcik belum sampai! :))






2 comments:

Iman's Umi on September 2, 2010 at 9:08 AM said...

Adus kecewanya...kuih raya tunjuk2 je ke? x blh mkn ke?

nurulhudaresad on September 2, 2010 at 10:23 AM said...

hagak2 berapa rege dia?
kasik hint kak....mana taw balik kang ada van hangkut duit kat atm mesin tersadai depan umah....leh gak paw barang seribu 2....

ShareThis