Tuesday, September 28, 2010

TUTO STICKY POST

Posted by makcik rehan KJB at 9:47 AM
Hamboihhh... kemain ramai nak menang Corelle Ostolia ekk... ekekekek
Okies... here's how to do sticky post :-p

Buat jer entry tu seperti biasa,
dan publish seperti biasa.

Lepastu...
Edit balik entry tu dengan mengkelik butang edit post
[biasanya gambor pensel kunen seperti dibawah]













Then,
Ikut jer step 1 sampai 3 dibawah
dan last sekali, tekan PUBLISH POST






Ada yang speku..... TTM bayar aku untuk entry ini?
Jangan harap! ekekekeke...




9 comments:

Me on September 28, 2010 at 9:54 AM said...

mr, adakah n3 nie bunga2 ekau menganmpu TTM utk menang correlle?

TopsyTurvyMum on September 28, 2010 at 10:49 AM said...

ciann MR dipitenah ekekeke..

Tenkiu ai lap u!

nanti aku link tutorial ni kat entry lucky draw tu..

e.l.i.s.s.m.i.e on September 28, 2010 at 11:21 AM said...

ada harapan menang correlle ni..hehehehe

makcikrehan on September 28, 2010 at 11:24 AM said...

Pitnah aku yerrr... ekekekke. aku sudah fenat melayan pertanyaan nak buat sticky post. ekekeke. tapi kalo nak dibagi corelle tu kat aku, takde salahnya... i lap u more... wakakakka

Nurul Aznil on September 28, 2010 at 5:08 PM said...

Salam,

your bendalah ni tak sama dengan mine lah...

makcikrehan on September 28, 2010 at 7:24 PM said...

Aznil, ini cara org tak baper pandai. actually ada cara lain.. i tak geti. hahaha. i geti cara yg ni ajer... :))

Ladylailapepel on September 28, 2010 at 11:49 PM said...

MR ni mcm tau2 je i nk tuto nih..tu hari bru tnye kat danny neza..

atie on September 30, 2010 at 3:24 AM said...

tkasih ngan link tutorial ni.. secara tak langsung dapat belajar camner nak wat Sticky Post.. :)

~(*v*)~ily~(^v^)~ on September 30, 2010 at 8:19 AM said...

haha...dh try tp tak tau gak...sedey betol! -_-"

ShareThis