Monday, October 4, 2010

HAVING FUN IN HER VERY OWN WAYS

Posted by makcik rehan KJB at 10:23 PM
Enjoy whattt.... kan?

As i don't have the courage to do what she did,
So, I don't have the guts to condemn her!

She choose to be different,
in her very own ways...
and that makes her really stand out :-p
well maybe 'cara' nya tu yang agak radikal ekk...

Anyway, this is her latest VC
Bonjovi hokkay! wakakakaka....





Memetik kata-kata Teacher Shida dalam FB beliau sebelum di delete
Kome yang ngutuk-ngutuk tu.... 
kalau berani, silala buat video sendiri pulak!

Amacam? Ader berannnnn???
:))








13 comments:

kisahwanida on October 4, 2010 at 10:31 PM said...

hihihi...... x sanggup ai

Isra said...

Bukan pasal berani tak berani.. masalahnya patut ke tak patut? dah ler bertudung..pandai lak wat bedio sensorang.. tnay ler dia valik ada bran pangill seluruh ahli keluarga sanak saudara wat konsert live gitu?? hehehehe same gak kalau masuk youtube.. org lain jugak tengok ..hehhe

My i sen.

makcikrehan on October 4, 2010 at 10:51 PM said...

Tak baek tau libatkan kelorga dia. Hehehe... ahli kelorga dia takmo tumpang glemer kot Is. Eh, kalo dia tak pakei tudung... kiranya PATUT ker? hurmmm....

Isra said...

Han..tak patut ler jugakk..pasai pa nak terkinja2 lagu tu pastu pakat bg org tengok?? ayoyo karawalehh...sendiri tengok dah ler..ishhh..tapi takper ler,,.maklum la jadi cikgu so ini la kot cara dia me'release tension'.hahahah..

eynda on October 5, 2010 at 7:47 AM said...

Hehehe...semua ni tengah femes dlm facebook ye...masing2 share link...akak tak tengok lagi...

nifalnin... on October 5, 2010 at 8:45 AM said...

ape2 pun, cikgu shida ni berani luahkan perasaan dia mcm nih.. drpada org lain yg mkn hati pastu kacau hidup org lain.. lg terukkkkkkkkkk... yg penting cikgu shida bahagia....

SYANI on October 5, 2010 at 8:49 AM said...

aku pelik ade gak orang nak malukan diri sendiri cam tu ek??? lantak la.. asalkan dia bahagia

makcikrehan on October 5, 2010 at 10:11 AM said...

Dia ada pride dia sendiri by doing this. She challenged herself - melawan rasa malu. Salah satu cara untuk berkarya barangkali. Daripada dia berkarya buat filem porno khennnn.... ekekek

makcikrehan on October 5, 2010 at 10:15 AM said...

Nifalnin, saya bersetuju dgn anda. Cara tersendiri...

makcikrehan on October 5, 2010 at 10:15 AM said...

Betul Syani, asalkan dia bahagia :-p

makcikrehan on October 5, 2010 at 10:16 AM said...

Kakak Henda, Kak Linda Gabby tuuuuu... sampai skang tak berani tgok VC teacher neh. hahaaha. takut terkejut kata dia. ekekek. mlm tadi dia tgok separuh, terus gelak smapai sakit rahang! hahaha

Iman's Umi on October 5, 2010 at 11:12 AM said...

Kot2 leh famous mcm 2 budak indon yg miming lagu Kiong Racun tu...

iS3 DaEnG on October 5, 2010 at 12:14 PM said...

Memula dulu saya pun tak baper kenal Teacher Shida ni..memula pun saya cam meluat apsai dia wat mcm tu sebab mcm dah memburukkan profesyen seorang guru....rupa2nyer adik dia satu tempat keje ngan saya..n kengkawan saya pun ramai yang rapat ngan Teacher Shida ni...baru saya tau..family dia,kengkawan dia, anak2 murid n cikgu satu sekolahnyer pun support gak apa yng dia buat..so siapa kita nak menilai baik buruk dia kan....maybe sebab memula kita tak kenal dia so cakap mcm2 tapi bila dah kenal baru laa kita leh timer kot....ekceli ni mungkin salah satu cara untuk dia improve kan English kat budak2 kampung kot..yer laa budak2 skrng ni kalau ada unsur humor baru laa timbul rasa minat..baru laa berebut2 nak cakap omputeh walaupun sepatah haram tak tahu.....atau mungkin juga dengan cara ni "teacher Shida" lebih enjoy life dia... atau isikan masa dia yng sepi kan...siapa tau..Hanya dia yang tahu.. at least dia tak pura2..mcm mana cara dia dalam video tu mcm tu gak laa cara dia dekat luar..

ShareThis