Wednesday, October 13, 2010

KO JANGAN NAK CARIK PASAL DENGAN AKU WOI !!

Posted by makcik rehan KJB at 12:48 PM
Ta*k cirit ko la Anon weii!

Ko hengat aku tak skulah ke hah?



























Macamlah aku mintak duhet ko nak beli pil-pil pengkurus tu semua!


Updated :
Zel dah tulung jawabkan di pihak Makcik kat sini
Kesian betul jadi pompuan gemuk ni ekkk....
kang kami kurus kang, cun melecun...
ada pulak Anon yang meroyan kot lain pulak! Hohoho....








32 comments:

UMMI AMNA&AMZAR on October 13, 2010 at 1:00 PM said...

gadoh betol ke ni MR

makcikrehan on October 13, 2010 at 1:09 PM said...

Ha tulah, aku pon tatau apa motip dia bagitau info2 tu semua. dia ingat selamani aku tatau, makan banyak tu menyebabkan badan jadi cam badak. pastu ingat aku tatau ke side efect obat2 ni seme. ingat aku ambik ubat tu mcm makan panadol kots... habih tak cool aku jadinya tau!

Iman's Umi on October 13, 2010 at 1:18 PM said...

Penakut sllu komen guna Anon...cuba sekat anon, x terkomenla dia jwbnya...smlm kt blog momguess pn bestnya anon melaserkn mulut. Sian plak.

babyluv_ayang on October 13, 2010 at 1:31 PM said...

mulut org biadap mcm gini lar.....ignore ajerk rehan...bengong...

Me on October 13, 2010 at 1:35 PM said...

Aan ... ekau tok sah marah2.. kembali coooollll ok.. ekau abaikan je si anon tue.. ko ckp kat anon tue aan... kalau ko buat 1 komen kena bayo... maunya si anon tue senyap sepi.. nie sbb tak berbayo tue yg dia x sedo diri melampiaskan ilmu2 yg khunun2 org lain tak tau... sekian.. be cool ok my fren..

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ on October 13, 2010 at 1:37 PM said...

pelik betul ngan perangai manusia ni...bagus gak MR publish komen dia... lepas ni biar dia beringat sket nak ngomen org...

Anonymous said...

Camni laaa biasanya orang melayu
Tak boleh terima komen membina lansung
Nak orang puji & pujuk rayu

Saya bercakap yang benar
Kalau dok pot pet pot pet nak kurus, nak kurang berat
Tapi tunjuk gambar makanan tidak berkhasiat sebeban, camtu la kesudahannya.

Terima sahaja hakikat yang kamu memang tak mahu kurus

Kawan yang sorang lagi tu (LWC),
Nasib baik tengah mengandung,
Kalau tak sama jelah kamu berdua
Membising tanpa ada makna

Anonymous said...

Untuk yang lain-lain,
Kalau kamu semua betul kawan dia
Sebenarnya jauh disudut hati kamu perlu mengiyakan apa yang saya tulis

1- BERSENAM
2- KURANGKAN MAKAN BERLEMAK TIDAK BERKHASIAT
3- KURANGKAN TIDO SIANG

adha on October 13, 2010 at 1:55 PM said...

kesian ko rehan... ko gemuk pun bukan mintak duit dia beli makanan.. ko nk kurus ke angat2 taik kucing.. sukati la........ kalau tak suka jgn baca.. jgn bukak blog ko.. ramai betul yg sebuk hal2 org la.. da tak keja sgt gaknya.. smpai nk tunjuk bagus.

yg komen ko tu bagus sgt ke rehan??? adoiyai........

norhasniza on October 13, 2010 at 2:08 PM said...

rilek ye mak mencah...peduliks itu sumer.ada kita kesah???dia jeles kot

makcikrehan on October 13, 2010 at 2:15 PM said...

Nampak gaya pasni, aku kena buat entry pelesu lah. walaupon aku baru bantai nasik 2 gantang, tapi aku bitau kat blog..aku hanya makan biskut tiger 2 keping kan.

makcikrehan on October 13, 2010 at 2:17 PM said...

Aku harap Zel membaca komen2 'membina' disini. tak pasal2 dia pon terlibat sama. adakah si Anon ni saki-baki 99HTN yang tak pueh hati sebab kalah? atau dia telah berjaya kurus tanpa obat-obatan segala?

Anonymous said...

Saya anon sebab tak mahu bila ada yg jengah blog saya.. terus menuduh saya nak jual produk.

Iman's Umi on October 13, 2010 at 2:21 PM said...

Laa, pttla anon, penjual produk, merajuk sbb MR x beli produk dia, tu yg best je bantai org, diri sendiri tu cukup slim dh ke?...wakakaka

I want to lose weight on October 13, 2010 at 2:27 PM said...

HADE AKU KESAH!!

Me on October 13, 2010 at 2:35 PM said...

hahahhahaha.... patut la kaw kaw belasah my fren... rupanya sipenjual produk.... ntah2 penjual produk yg diharam kan tue apa namanya??? reductil?? so kecewa sbb kerugian langsung melampiaskan amarah pada org lain.... hahahhaha... sesungguhnya.. ekau gumuk ke.. ekau kurus ke.. yg penting disisi allah semua sama... kalau kita gumuk sbb melahirkan nak buek mcm mano?? yg penting diri sihatkan.... apa2 hati & perasaan org perlu dijaga.. YANG LIRIK ITU KENDI, YANG MERAH ITU SAGA, YANG BAIK ITU BUDI, YANG INDAH ITU BAHASA....

makcikrehan on October 13, 2010 at 2:41 PM said...

Hurmm... suda la tu kawan-kawan.... makcik akan mengambil iktibar dari kata2 nista cik Anon.. bunyinya macam nak mencabar haku jer kan. Mungkin diani dah fedap sgt2 melayan entry2 syok sendiri feeling2 nak kurus tapi masih melantak nasik 3,4 gantang sehari kan.

sekurang-kurangnya... itu membuktikan cik Anon ni shayam shama makcik khenn. mungkin beliau sgt kepingin nak melihat makcik menjadi kurus macam model.

tima kasih kawan2 yang bersusah payah membalas komen2 cik anon... cukup2lah tu... makcik akan tutup kotak komen ini untuk mengelakkan lebih ramai orang terlibat.

Cik Anon, mekasih yer bagi nasehat pedas kat makcik. tapi hengatttt....

KO KURUS SEKARANG, TAK BERERTI KO AKAN KURUS SELAMANYA TAWWWW....

Berhati-hati dijalan raya yer

makcikrehan on October 13, 2010 at 2:45 PM said...

Haaaa... tudia... Zel dah tulung jawabkan di pihak aku... silah ke belog beliau yer kawan-kawan. Cik Anon jugerr.. sila terjah sana, ko bacalah smapai ko paham yer Anon shayammm....

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ on October 13, 2010 at 2:55 PM said...

cayalah mak cik ada peminat fanatik!

izan malek said...

rilex.. relax MR, pedulikan apa depa nak kata.. yg penting terus memblogkan diri anda... sangat suka membaca.. keje kat tmpt yg basi mulut ni agak boring kalau takder aper2 aktiviti... so, dun hesitate to blogging okehh.... go go chaiyokk!!

zatie_izzati on October 13, 2010 at 4:09 PM said...

Rehan, lantak la ko kurus ke tidak, yg penting aku sgt suker bace blog ko! hehe (knp aku suke bace?...sbb ko x hipokrit)

-iLLa- on October 13, 2010 at 4:13 PM said...

dia jeles tuh kakk....

Mak Doyah on October 13, 2010 at 4:44 PM said...

Anon ni kerek ek, cakap macam dia bagus sangat ek..dia ingat semua orang ( pembaca blog dan kawan2 makcik rehan dan Zel) ni bodoh2 ek..semua orang tahu la cara-cara nak kurus..tapi nak mengikut cara-cara tu yang susah, kalau ko tu dah kurus dan slim sangat, tunjuk kan la diri ko yg slim dan 'cerdik pandai' sangat tuh...geram pulak aku..

Elyn on October 13, 2010 at 4:51 PM said...

ni musim mulut anon tak berinsurans la MR!!

Iman's Umi on October 13, 2010 at 4:56 PM said...

td rs cm xnk komen dh, skali bc komen mak doyah, tergelak2 sy, gatal tgn plak komen...nk gak tgk sejauh mana kekurusan cik anon tu.

wan nurul hezrina abd halim on October 13, 2010 at 5:01 PM said...

ada mslh kot anon tuh..salam kenal dr nurul.nurulpun bum gak tapi ok ape bum bum..kulit muka tegang jerk..hehe

zealvia on October 13, 2010 at 5:44 PM said...

anon ke anom..muekeke..i pun nak tgk cik anon er anom ni slim shaddy ke?

soFie LufFy on October 13, 2010 at 8:19 PM said...

kerek nyer cik anon ni...

go makcik...
anggap sebagai cabaran..

cik anon ni kecoh jer lebih..x suka xyah la baca blog MR...

CTMEAN on October 13, 2010 at 8:42 PM said...

banjar ke?

cinta_north2south on October 13, 2010 at 11:14 PM said...

MR - lamanya tak tinggal jejak kat sini. heh heheh..sejak ada anak nih jadik SR je kat blog orang.

Berkenaan si Anon - tgk dari cara menulis pun tu akal dia panjang mana. Dia dok galak hentam Rehan, tapi tersentap plak bila geng rehan ramai2 hentam dia balik. Mula la cakap, yang Rehan dan pengomen tegar kat cni tak boleh ditegur la, tak boleh dikritik.

Alo cik anon - perhaps awak lupa cara untuk menegur! Kalau teguran membina, dan cara menegur berhemah, pasti orang tak kesah. Ni menegur macam nak carik gaduh je!!

my 2 cents

futnot: eh baru notice mencah gebu betul sejak jadik kakak nih...! hehehe

Nadiah Sidek on October 14, 2010 at 5:07 AM said...

lorr...sape yg tulis camtu tu? buat dek je la kak dgn org mcm tu..

mama_iris on October 18, 2010 at 1:55 PM said...

takleh jadi ketinggalan neh....
anon neh pandai kuruskan badan je...tp nak tegur orang fail.pastu bile org kritik dia balik...meroyan...kalo rasa hebat,sila la letak nama betol siap no ic...no henfon....ni nak main sorok2 lak....haiiiaaahhhhh......Anon...Anon.....MR gemok ke kurus ke...makan manyak ke....makan sebutir nasi je ke napa ko lak yg panas montot??

ShareThis