Tuesday, October 19, 2010

MASTER IN EDUCATION

Posted by makcik rehan KJB at 12:57 PM
Minggu lepas PID Rasa menerima kehadiran Prof. Aziah dari UITM Shah Alam
baik giler prof ni... cakap pon lembut ajer tau
kalau dulu masa bajar dapat prof baik mcm ni...
mesti haku sudah gondol anugerah dekan tau! Cececece... tak hagak-hagak :))


Ini gambo Prof Aziah dengan Aunty Mary kesayangan kamu orang semua :-p







Anyway, kami-kami di PID ni memang selalu terima kunjugan dari pelbagai pihak
baik dari dalam Melesya mahupon dari luar negara
motipnya lebih kurang saja... buat kajian, buat survey, buat kaji-selidik
nak bentang kat kabinetlah, bentang kat porem di situlah, sinilah, sanalah
pendek kata, kalau ikutkan taraf-taraf kajian yang dibuat ke atas PID ni
dah buleh masuk Guiness Book of Records
untuk kategori telecentre paling femes di donia nan fana hahaha...

Seronok borak dengan Prof Aziah ni
kebetulan pulak, umah beliau dekat dengan umah makcik
tapi beliau kasta tinggi lerr... Emerald taww...
makcik duduk kawasan marhaen saja :-p

Borak punya borak punya borak....
Prof Aziah tanya soklan mencabar IQ hehehe...
Raihan tanak sambung belajar? Buat master... pastu buat PHD

Nak tercekik air liur haku dibuatnya
kalau dah buat master, buat PHD bagai...
sah-sah kena jadi 'cikgu' kan lepas tu
Hakuni... baru mengajar asas komputer kat PID ni pon haku dah migrain
ini kan pulak menjadi pensyarah... mengajo subjek sikit punya payah
mahu pecah kepala dibuatnya! Adoiii....

Prof Aziah sambung...
Kalau Raihan tiba-tiba terdetik nak sambung belajar,
contact saya anytime tau!

Makcik Rehan senyum kelat sambil menguis-nguis hujung kain...
Hahahaha.... malu-malu gittew... macam anak dara nak kena pinang!



Last but not least...
Terimalah aksi posing mendebarkan hati .....



























Thank you so much Aunty Mary
Sentiasa bersedia menjadi pelakon handalan ...
bila-bila masa, di mana saja!
:))







10 comments:

Tie-Ibu wawanisolehah on October 19, 2010 at 1:07 PM said...

pandai tok MR cari model..dah ler pames..xyah bayo lak tu..Refrr to Aunt Mary hehe

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ on October 19, 2010 at 1:30 PM said...

apa lg mak cik moh la kite buat master hek hek hek

mamatayameabadi on October 19, 2010 at 1:30 PM said...

kekke.posing mendebarkan haati plg x blh tahan....auty mary belajar tanpa mengira umur...tukang ajo yg pensaan.keekekekeke

nurulhudaresad on October 19, 2010 at 3:00 PM said...

pandai aunty mary pilih kaler...baju munge biru...kain biru satin....cekak rambot biru juge....awak nampak biru la...

Iman's Umi on October 19, 2010 at 3:06 PM said...

Ish klu ada tawaran, dpt plak tajaan, tggu ape, pening apa makcik, juz grab the opportunity je la...

nadja on October 19, 2010 at 4:11 PM said...

kak.. nih kembali merindu ke aper neh.. eheheh

SYANI on October 19, 2010 at 5:07 PM said...

cute la aunty mary tu... kalau ko tingin nak sambung belajo teruskan je niat murni ko tu...

Mak Doyah on October 19, 2010 at 8:56 PM said...

Rehan, akak tgk muka Prof Aziah tu sama macam muka ko je , kannn, betul tak? Macam kakak ko jek..cuba tengok betul2,

makcikrehan on October 19, 2010 at 11:48 PM said...

Kalo haku sambung blajo.. sapa nak jaga PID wei? ekekek..murninya alasan haku kan? ekekekek

Mak Doyah, btui.. sekali pandang muka prof ni mcm muko aku. tapinya hakuni lagi bulat dr beliau! hihihi

Elyn on October 20, 2010 at 8:16 AM said...

pandai lak makcik mary ko ni berposing ek. die tau nak masuk lam blog hapa?? hahaha

ShareThis