Tuesday, October 5, 2010

OF TEACHER SHIDA AGAIN...

Posted by makcik rehan KJB at 1:11 PM
Bertitik tolak dari entry ini dan VC ini...

Macam-macam pendapat telah dilontarkan...

Ada yang tak soka dengan apa yang TS buat,
Ada yang rasa tak patut,
Ada yang tak rasa apa-apa... asalkan TS bahagia

Selagi dia tak paksa suruh haku AFUNDI TEACHER SHIDA
[sekali undi 50 seng tu weeeiii]
Im okay with you TS!
Go on... be wild! be creative! be different!

Sesungguhnya TS telah menceriakan kebosanan haku sehari-hari di PID tau!


Dari seseorang yang kenal agak rapat dengan klorga TS...
Thanks is3 Daeng for sharing this with my readers! :-)


   
     Memula dulu saya pun tak baper kenal Teacher Shida ni..
     memula pun saya cam meluat apsai dia wat mcm tu 
     sebab mcm dah memburukkan profesyen seorang guru....
     rupa2nyer adik dia satu tempat keje ngan saya..
     n kengkawan saya pun ramai yang rapat ngan Teacher Shida ni...
     baru saya tau..family dia,kengkawan dia, anak2 murid 
     n cikgu satu sekolahnyer pun support gak apa yng dia buat..
     so siapa kita nak menilai baik buruk dia kan....
     maybe sebab memula kita tak kenal dia so cakap mcm2 
     tapi bila dah kenal baru laa kita leh timer kot....
     ekceli ni mungkin salah satu cara untuk dia improve kan English kat budak2 kampung kot..
     yer laa budak2 skrng ni kalau ada unsur humor baru laa timbul rasa minat..
     baru laa berebut2 nak cakap omputeh walaupun sepatah haram tak tahu.....
     atau mungkin juga dengan cara ni "teacher Shida" lebih enjoy life dia... 
     atau isikan masa dia yang sepi kan...
     siapa tau..Hanya dia yang tahu.. at least dia tak pura2..
     mcm mana cara dia dalam video tu mcm tu gak laa cara dia dekat luar..



Kepada PID Paghit,
sila highlight beliau sebagai icon ICT bagi PID anda untuk tahun ini!




2 comments:

iS3 DaEnG on October 5, 2010 at 2:21 PM said...

Sharing is caring...(^_^)

imma`jamal on October 5, 2010 at 4:38 PM said...

kahhhh³.. memang org Paghit pun cekgu itu.

ShareThis