Monday, October 18, 2010

OH AISYAH

Posted by makcik rehan KJB at 3:35 PM
Sangat gigih menturuti ajaranku di hari minggu...

"Kakak kalau nak kencim bagitau mama tawww...."
"OK Mamaaaa..."

"Kakak kalau nak birak bagitau mama tawww....."
"OK Mamaaaaa....."



*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*



"Mamaaaaa.... saya nak birak!"
"OK jommm...."







"Dah ker kakaaaak?"
"Belummm.... belum 'sampai' lah Mamaaaa!"


Makcik-makcik semua...
tafsirkanlah sendiri apa yang belum 'sampai' tu yaaa :))

Memang terasa anak dara yang sorang ni semakin berakal
bila pujuk baik-baik... dah buleh mitak tolong yang simple-simple
kami pon dah jarang sangat bergaduh hahaha
Mama dah kurang memekik macam dulu-dulu kan kakak kan?

Kakak Aisyah jadi anak yang baik yer!






15 comments:

sw33tdarling on October 18, 2010 at 4:07 PM said...

hehe.. kira ok laa tu, dia dah tauu budget awal...

Mak Doyah on October 18, 2010 at 4:10 PM said...

ekekeke..kelako tgk rupa mencah duduk kat toilet bowl, anak akak pun macam tu , tapi kat rumah sekarang ni pakai tandas duduk, so dia tak reti duduk mencangkung, terpaksa la berak dalam spentot...elok ko beli penutup toilet bowl yg utk budak2 tu,tak de la diorang tertonggeng masuk dalam toilet bowl..hehhe

Iman's Umi on October 18, 2010 at 4:18 PM said...

Sejak aritu, MR dh lega byk....

SYANI on October 18, 2010 at 4:25 PM said...

tak pe an.. practice makes perfect

Adekniza on October 18, 2010 at 4:27 PM said...

comel!!! Faruq gak yg takmo langsung berbiznes di tmpt yg sepatutnya...erghhh!

makcikrehan on October 18, 2010 at 4:33 PM said...

Mak Doyah, tiap kali baca nama ni..mesti saya terbayang muka doyah tawww... hehehe. tulah nampak gaya kena beli dah penutup bowl yg kids punya tu... sian anak aku...hahaha

makcikrehan on October 18, 2010 at 4:34 PM said...

Amy, Syani, Adekniza ... nampak gaya kenalah aku buat pulut kuning sebagaimana yang di nazarkan haritu. hihihi

lovewife on October 18, 2010 at 4:47 PM said...

comeinye aishah...tgh berak pon comei ekh...suke auntie tgk..hehehe

.::CeK LaLa::. on October 18, 2010 at 4:49 PM said...

Bagus aishah!! anak2 aku plak, toilet kat umah sume jenis duduk, tp depa tetap membuang spesis mencangkung...

Me on October 18, 2010 at 4:51 PM said...

sensored... ehem ehem.. pulut kuning sila hantar sini barang sepinggan dua...

makcikrehan on October 18, 2010 at 4:52 PM said...

Alaina, budak-budak buat apa pon comey kan. birak pon comel! jangan mak budak... ekekek...

Ila, dia nk kencim pon dlm bowl tau walaupon aku suh cangkung kat lantai ajer. sebab kalau membuang dlm bowl.. buleh tekan flush! haha.. dia suka tekan flush.

nifalnin... on October 18, 2010 at 4:53 PM said...

alahai... comey bebenor anak makcik nih...

KV on October 18, 2010 at 4:58 PM said...

adeiii...sadis giler gambar mencah. besok dia dah besar dia ko balik rehan wei! Ahahahhaa. Tak tahan aku nak gelak niii!!!

I want to lose weight on October 18, 2010 at 5:24 PM said...

sian wei.. cam kena dera dok atas jamban lak aku tgk

Nadiah Sidek on October 18, 2010 at 8:20 PM said...

adeh..pesen apa gitu tu? :p

ShareThis