Wednesday, October 20, 2010

SABUN CLAY

Posted by makcik rehan KJB at 8:55 AM
















Ponnnn... seperti biasa,
makcik tidak dibayar satu seng pong untuk entry ini
cogankatanya macam biasa... sharing is caring

Masih ingat entry ini?
yang muka makcik banyak bintam-bintam tuuuuu....

Ha inilah solution paling munasarawak buat masa ini hehehe...
murah okay... seketui RM 10 sahaja
tapi harga member lagi murah... 8 hengget tunaiiiiii :))


























Tapi ingatttt... syesyuwei untuk makcik,
belum tentu syesyuwei untuk kamu orang tau


























Potom 2... kongsi laki-bini
dengan harapan dua-dua buleh jadi jambu

Sorang gebu macam Diana Danielle
Sorang lagi jambu macam Aaron Aziz

Muahahahaha... hakk tui!
[makcik tulong muntahkan siap-siap :))]







7 comments:

nurulhudaresad on October 20, 2010 at 8:58 AM said...

wawawaa....sudah ada tokoh jd jutawan mlm nampak?hehehe...tonjok la sebelom n selepas...bintam2 hilang semua ke?peeling tak?

makcikrehan on October 20, 2010 at 9:13 AM said...

MLM lah sgt dik oii... jual brg 8 hengget bila jaman aku nak kaya. Ini namanya tanggungjwb sosial-membantu usahawan bumiputra muslim. ko nk jadi member takyah buat personal loan sampai 20k.kalo takmo jd member pon takpa.. pakai jer no ahli haku. tarak hal... :)

*wahh... molianya aku skang! kekeke*

KV on October 20, 2010 at 9:14 AM said...

muka aku pom byk mintik2 hitam. Nak try gak ah.

adha on October 20, 2010 at 10:01 AM said...

ooo HPa ker .... bapak aku ahli.. tp aku tak penah bukak pun pamplet dia.. hihihi...
kat kluang ni pun ada kedai HPA tu.. siap ada ayam goreng radix tu lagik.. tak penah masuk.. kfc jugak yg diterjahnya.. hahaha

eynda on October 20, 2010 at 10:04 AM said...

Boleh hilang parut & bintik2 hitam tak...kalau boleh ahkak nak!! :-p

K.Moon said...

han..jeragat bleh dilupuskan x...

makcikrehan on October 20, 2010 at 12:27 PM said...

Kawan-kawan, makcik baru beli sabun ni semalam. so far tengok adik makcik pakai mcm ok..tu yg makcik nk try tu....

nanti kalau ada hasil positip.. makcik kongsikan yer

ShareThis