Tuesday, October 19, 2010

SEKURANG-KURANGNYA KENA BEGINI....

Posted by makcik rehan KJB at 4:29 PM
Sila fokus kat bulatan kaler kunen tu...
macam tulah cabinet yang sepatutnya...
ada ruang udara keluar masuk kat bahagian simpanan tong gas tu
kalau gas bocor ke hapa... kita buleh bau




























Kitchen Cabinet yang sikit punya jambu ni...
credit banyak-banyak to the owner... Azura Yahya

Zura, aku nak bitau ko aku pinjam gambo KC ko yang cun nih
tapi ko tak online FB plak...








3 comments:

az rina a.k.a jaijina on October 19, 2010 at 4:41 PM said...

perghh, tangkap leleh nengok dapo yg cung melecung nih..cam ginilah dapo idaman ku, owhhhhhhh..

SYANI on October 19, 2010 at 5:13 PM said...

Telan air liur nengok KC tu. AKu tah bila2 la dapat merasa..

Nurul Aznil on October 20, 2010 at 10:48 AM said...

Salam,

cantiknya dapur tu!!! berapa juta yer harganya?

ShareThis