Wednesday, October 6, 2010

SEMALAM YANG HANGAT

Posted by makcik rehan KJB at 12:01 PM
Ada sorang kawan makcik buzz makcik kat ym semalam
Oit, senyap jer ko harini [read semalam - ini scheduled entry]
Entry ko pon tak menyengat cam selalu!

Makcik tatau nak jawab apa... jawab sepatah jer...
BUSAN.

Susah jugak hidup kalau dah glamer ni kan?
kah kah kah kah kah!

Bila senyap takde entry, orang ni, orang ni dan orang ni
tak renti-renti dok gegar tanya...
Mana entry baru?
Ni yang buat aku rasa nak tulis novel bersiri nih! :))

Kalau setakat tanya-tanya mana entry baru,
makcik buleh cool and steady lagila...

Tapiiiii.....
 

Bila laptop ko rosak tak buleh ON....
cucuk plug tak buleh,
cabut bateri pon tak buleh....

Ko talipon aku jauh-jauh merentas selat melaka bagai...
mengadu domba, menangis guling-guling tak buleh hadap internettttt....
Apa aku buleh buat ha? ha? ha?
tak kan ko nak suruh aku bacakan entry aku kat ko kot ha?




ai lap yu yam!
kah kah kah kah kah

*aku tadak modal dah la yam kikikkiki*








4 comments:

Rossalina on October 6, 2010 at 1:44 PM said...

MR...sy pun dah sentiasa dambakan MR pya update...mmg gegar la..heheheh

makcikrehan on October 6, 2010 at 1:49 PM said...

Im writing craps!
Happy to know that other peoples happy with those 'craps'

I lap u rossa!

Me on October 6, 2010 at 2:38 PM said...

haruskah bisikan asmara lagi manja kita ekau copy pastekan disini??? hahahhaha... kijammm

makcikrehan on October 6, 2010 at 3:02 PM said...

kerul, yang manja-manja aku simpan masuk arkib. tak tayang sini. muahahahah

ShareThis