Friday, October 29, 2010

SYANIE DA KURUS U OLLS!

Posted by makcik rehan KJB at 9:28 PM
Tak kisahla apa kekdah pengurusan beliau buat,
bukan itu isunya... duit beliau, sokati beliau...


*Pic credit to forumer CARI mamapip






























OK, isunya disini...

KO BILA LAGI REHAN?




11 comments:

Mak Doyah on October 29, 2010 at 9:32 PM said...

heheheh..dia buat operation kan..apa ke ntah namanya, lupa mak doyah..bagi kecik perut dia kan...

nuraz said...

betul tu, dia wat operation mengecikkan ruang perut, mkn sikit dah rasa kenyang, sama mcm yg chef zam buat...

Mimie Hamdan on October 29, 2010 at 11:14 PM said...

wah... cantik dia... takperla MR.. yg penting happy & bahagia... klu kurus tak happy pun watper kannnn... (ini falsampah laki aku!) hahaha...

Adrina Adi on October 30, 2010 at 12:48 AM said...

a'ah. dia buat operation kecikkan ruang perut. so makan tak berapa lalu sgt.

setahu kak ed cost nak buat dlm 10-20k kot.

kumpul duit NuffNang banyak2 ok.. hehe.

ms.Teddy on October 30, 2010 at 1:55 AM said...

dier buat pintasan gastrik rasanya..pendek kan usus..makcik diet jek lah..kite xgalakn uat mcm ni..takut memudaratkan diri..

SuperIbu on October 30, 2010 at 8:15 AM said...

salam singgah
tersinggah di sini dari blog kak ealyie

syanie dah makin lawa bila kurus
tapi syanie ni ada bat gastric bypass macam chef zam tu
mmg makan jadi sikit je dalam few ounces je sbb dah adjust size perut

tapi berbaloi la bagi dia
especially dari segi kesihatan :)

eyndayusoff on October 30, 2010 at 8:37 AM said...

Nak buat bypass ni rasanyer kena berat 100kg ke atas, baru doktor bagi....ada duit semua boleh buat...bagus la utk dia...

.:: Miu Miu ::. on October 30, 2010 at 10:50 AM said...

mari menguruskan badan! hihi.. saye demok.

Suhami Ahmad on October 30, 2010 at 12:35 PM said...

x payah kurus2 do makcik...asalkan laki suko....
:P

Affieza on October 31, 2010 at 12:56 AM said...

Link u Makcik Rehan...

*she's s0 e!Ra* on November 2, 2010 at 2:10 PM said...

oh betul ke ni? nmpk dah susut sikit je makcik ni. makcik rehan bila pula? :p

ShareThis