Friday, October 15, 2010

TERASA INGIN BERPACARAN SEMULA?

Posted by makcik rehan KJB at 1:18 PM
Wahahahaha... tajuk agak geli-geli kan?
Aku sukak tau! Muahahahaha....

Adala kawan makcik sorang tu... diulangi..
kawan makcik yer.. bukan makcik..ekekkeke
dia kann... lepas jer dengar lagu Suhaimi Meor Hasan tu kan,
terus ala-ala diawang-awangan tawww....

Asekla dok bersiul...
Jangan pegang-pegang!
Duduk renggang-renggang!
Muahahaha... banyakla ko punya renggang noks..
padehalnyer masa berchenta,
satu kusi kecik tu korang himpit duduk berdua khennn...

Bila dok dengar dia asek mengalunkan lagu tu kan
makcik pon tershenyum-shenyum sendiri....
teringat pulak jaman jahiliah dodulu... jaman berpacaran gittew...
muahahahaha geliiiikkk... mampus aku kalo laki aku baca :))

Mana mungkin kita boleh lupa saat-saat sakan 'bergayutan' siang malam kan?
tak cukup talipon, sms... sambung lagi online kat ym dan email
[jaman makcik Fesbuk belum muncul]
bila hujung minggu tiba, memasing menggeletis nak pi dating
padehal duhet punyala sengkek memasing... hahaha

Kalo sapa naseb baik.. dapatlah balaks yang ada keta...
haa..macam akulah.. aku kena cari balaks yang ada keter..
sebab aku tak buleh naik moto... nanti moto tu menjongket ke belakang! ekekekek
naik bas tak mainlah... habihla fondesen kat muka melekat debu dan asap bas
daripada naik bas, baiklah naik komuter...
walopon berpeluh ketiak tunggu komuter tak sampai-sampai

Bebudak UKM dulu-dulu,
port dating paling famous, The Mines la...
bukan apa.. lama sikit naik komuter kan...
buleh la ko tatap muko awek ko lelama sikit dlm ketapi...
kalau kat Metro Kajang rasa cam kejap sangat...
pastu Metro Kajang kecik ... tak pueh bejalan kekdahnya...

Kalau kat The Mines tu macam-macam buleh bikin
kot rasa kaya sikit, bulehla ajak awek naik bot pusing-pusing tasek
memalam pon ada lampu-lampi ke hapah tah... hilang ingatan dah haku pon

Ni sure memasing dah terbayang muka pakwe monyet jaman dolu-dolu kan?
ader ker yang kawen dgn pasangan cinta monyet korang? muahahaha....
aku tau... Sim mesti dah shenyum-shenyum...Kerul ponnn.....
Fid, Sheikh, Niessa [kalo baca] mesti shenyum-shenyum jugak!
kalo tak shenyum pon, buat-buatla senyum weii.. ambik ati aku sikit...
penat tu aku pikir nak buat entry ni!



Makcik?
Oh tidakkk... monyet-monyet tak main arrr wakakakaka... tak hagak-hagak!
cinta-cinta monyet semua makcik tinggalkan sebaik saja melangkah kuar dari UKM
Grad jer... makcik terus buat episod baru... Cinta Korperat bebbb... kah kah kah kah!

Lain tahunlah aku bukak citer Cinta Korperat haku yerr.... ekekekeke
jap nak cari gambor dulu-dulu... gambo jaman belajar kot-kot ada...
Huhu.. gambar ni jer ada... tu pon cilok kat Fesbuk ekekeke...





























Hah tudia... budak-budak Matrik UKM - Kolej MARA Seremban tahun 1997/98
Kawan-kawan, sila TAG diri masing-masing yaaa...





13 comments:

Adrina Adi on October 15, 2010 at 1:23 PM said...

PS pun ada ke dalam gambar ni?

makcikrehan on October 15, 2010 at 1:24 PM said...

PS tak masuk senarai... beliau tak terlibat dlm episod cinta munyet...ekekek

Me on October 15, 2010 at 1:45 PM said...

MR muka mulus... seolah2 dlm hatinya berkata2.... pick me... pick me... pick me... hihihi

MsAjai on October 15, 2010 at 2:25 PM said...

Owh…mr pun dok kolej mara sban…..sama la kita..Cuma of coz la aii senior yuu….

makcikrehan on October 15, 2010 at 2:51 PM said...

Wahh... tiba2 jumpa senior... meh salam kakakkkk..hihihi

makcikrehan on October 15, 2010 at 2:51 PM said...

Kerul dh mula merapu la tu...muahahahha

Sarid Derus on October 15, 2010 at 2:57 PM said...

ala makcik..ko ngaji ukemmm jugak ekkk..sama la kitakkk..!!

MsAjai on October 15, 2010 at 3:01 PM said...

ok..salammm cium tangan tau amik berkat senior...tetiba bau budu pasai baru makan nasik kerabu....kejisss...
ai tetiba mengigih jelajah bilog hari nih...tak der kerja kot yeah....

makcikrehan on October 15, 2010 at 3:11 PM said...

Sarid, ko pon ker??? wallaweiii...ramainya budak ukm! hahah patutla aku rasa muka ko mcm familiar.. kolej mana ko dulu beb?

makcikrehan on October 15, 2010 at 3:12 PM said...

MsAjai, kejis tau sebut2 budu..terus aku meleleh air liur. wahahah. ko kolej mana dulu kakak?

kisahwanida on October 15, 2010 at 10:51 PM said...

tak sabo nak nunggu CINTA KORPERAT.....

tini on October 16, 2010 at 8:20 AM said...

ko han, wat n3 agak2 la sket. tp, jaman tu en kyme sanggup dtg weekend dr jb semata2 nak g the mines bg ikan keli makan roti ngan aku taww.. he he.. ko x bg ikan dlm lombong the mines tu mkn ke? jln kaki dr komuter g the mines.. oh.. msh terbau2 peluh busuk jln tgh2 panas semata2 nk g tgk movie d the mines :) owh i loike this n3!!

sue on October 16, 2010 at 12:36 PM said...

MR..sy pun mengaji di KMS jgk.. kalo SPM thn 97. kira batch 98/99 ke..
dah lupa konsep thn zaman tu..heheh

ShareThis