Friday, October 22, 2010

TRANSFORMASI BILIK RAHSIA - BAHAGIAN I

Posted by makcik rehan KJB at 7:02 AM
Del, contest MALAS LIPAT KAIN yang ko anjurkan baruni
sedikit-sebanyak telah memberikan Tinggggg! ---> idea baru kat haku

Ini Bilik Rahsia aku setakat pagi semalam...

























Hazabbbb...
PS dah baper kali sound direct kat haku
Sila la lipat kain-kain tu Makcik Rehan oiii...
Abang cari sluor kecik dah 2 jam tak jumpa-jumpa neh!  
2 jam?? tak hagak-hagak ko bang!

Petang semalam, lepas menjongket sebab PID takdak karan,
haku berkejaran pulang ke rumah untuk ngurusin bilik itu

Nantikan episod seterusnya...



5 comments:

mieja on October 22, 2010 at 8:45 AM said...

waaa tak sabar episod seterusnya...hehehhhehehhe

Me on October 22, 2010 at 9:51 AM said...

ya allahhhhhhh sgt berdebar n tertekan nak tunggu episod seterusnya....

Nurul Aznil on October 22, 2010 at 9:56 AM said...

Salam,

Tiap kali me nampak MR ada entry baru, me sure akan serbu buka walaupun tgh sakit pewot nak yak-yak!

Muahahhahaah....

Mimie Hamdan on October 22, 2010 at 2:20 PM said...

MR... aku ada satu bilik rahsia gak tauuu... tp sumer toys YN dari kecik smpi la nie... klu aku amik gmbr pitam korang tgk... wahahahaha...

makcikrehan on October 22, 2010 at 2:33 PM said...

Mimie, bilik rahsia ni la kadang2 bilik penyelamat nk sorok brg belian tak hagak-hagak dari somi! wahahahah

ShareThis