Tuesday, October 19, 2010

WALAUPON ORDER LAMBAAAAAT SAMPAI, MAKANANNYA SEDAAAAP!

Posted by makcik rehan KJB at 9:25 AM
Hari Jumaat lepas Endak [kakak PS] ajak makan-makan di Restoran Ikan Laga Rawang
Masa PS email bagitau makcik pasal nak makan-makan ni
makcik tanya beliau, kat mana restoran nih?

Alaaaaa.... sederet dengan kedai yang awak jatuh tersembam haritu tuuuuu...

Sabau jer haku tau!

Endak teringin nak repeat makan ikan patin masak tempoyak kat kedai tu
teringin orang mengandung ni kan lain macam sikit... kita kena tulong realisasikan hehehehe...
makcik tarak hal... makan-makan punya pasal...  ai folooo :))






























Kelihatan di dalam gambar hanyalah muka PS
muka orang lain sumer tengah berpaling tadah hehehe...
Atuk Asan sama Nenek Onah pon join sama
tapi malangnya ikan-ikan sungai semua dah sold out
so kami order masakan biasa-biasa saja

Maaf yer tokey kedai.... saya tak tipu tau
order sangat lambat sampai... sampai anak saya sudah bising-bising nak minum milo
mungkin pekerja tak cukup atau milo habis... kena pergi beli dulu hehehe...

Dan saya tak tipu jugak ni...
bila makanan sampai... semuanya adalah sangat-sangat sedap!
Nenek Onah yang sangat-sangat cerewet pon cakap bihun ladna itu sangat sedap taww...


Ini petikan sorat khabar yang makcik gugel pasal restoran ni
copy paste dari sini






















Lain kali kita buleh pergi sana lagi
tapi kalini kita ambik iktibar... kita talipon depa siap-siap..
buat reservation dan order makanan siap-siap.. hehehe...





5 comments:

nurulhudaresad on October 19, 2010 at 9:40 AM said...

gmbaq makann takdak ka?kami lapaq neh...huhu

Anonymous said...

kat mana lokasi kedai ni?sblm bandar rawang@deret2 kedai baru tuh..

tqs..

makcikrehan on October 19, 2010 at 11:19 AM said...

Nurul, gambo mknan tak hambek..lambat benau. putus suda kaseh sayang! hahaha

makcikrehan on October 19, 2010 at 11:21 AM said...

Anon, lokasi dia deretan yang opposite Old Town White Coffee yang tepi roundabout tu. Tapi dia deretan yang jauh kedalam sikit. Sederet dengan restoran ani sup utara.

Me on October 19, 2010 at 3:00 PM said...

restoran ani sup utara yg membawa memori 'indah' MR ... hihihi

ShareThis