Wednesday, November 24, 2010

BOSAN SAMPAI RASA MACAM NAK PI WATER RAFTING

Posted by makcik rehan KJB at 3:03 PM
Year 2006. Kot... hilang ingatan suda.


Dah lama tak rasa adrenalin rush!







7 comments:

az rina a.k.a jaijina on November 24, 2010 at 3:59 PM said...

mari kite cari, yang manakah makcik?

Me on November 24, 2010 at 4:01 PM said...

mr depan belah kiri... sekali tengok eden tau mana kawan eden... ko dok depan aan... sgt kagum i....

e.l.i.s.s.m.i.e on November 24, 2010 at 4:08 PM said...

belum pernah cuba water rafting.mcm seronok tengok farah fauzana lm tv hr tu.aku pernah try kayak ajer kat laut bergelora, hazab jugak siap terbalik kayak.

makcikrehan on November 24, 2010 at 4:12 PM said...

Pandai Kerul, MR jadik tekong. rebah aku...maka karamlah rakit ittew.. ekekek

makcikrehan on November 24, 2010 at 4:13 PM said...

Elis, memang kayakni siap terbalik. sempatlah minum 3,4 teguk air sungai padas. takpa.. awet muda kata depa. kikikikiki

Adrina Adi on November 24, 2010 at 5:01 PM said...

wah, tak caya aku makcik rehan ber 'water rafting'. ehehehe... cayalah!

boleh la kita team up masuk amazing asia season 5 nanti. kui3.

ibh on November 24, 2010 at 5:15 PM said...

Aduss..memang berani..Kalau sue tak da maknanya nak buat aktiviti tu..Mau tercabut jantung kang..hehhee

ShareThis