Thursday, November 4, 2010

DESAKAN FEMINAT [KUNUNNNNNN]

Posted by makcik rehan KJB at 6:25 AM
Dok suruh Makcik join Churp-Churp [adik sebapak, seemak Nuffnang]
Soooooo... demi tidak menghampakan hasrat orang khennn...
Makanya Makcik bukak ler akaun Twitter dulu khennn...
[katernyer kekdah churp-churpni kena ikut twitter]

Wahai para pendokong belog syiok sendiri hakuk...
silala polo makcik di http://twitter.com/makcikrehan

Sejujur dan setulus hati,
haku sebenaqnya tatau pon macamana nak guna benatang twitter ni
kata suh polo, aku polo jahh.. pastu?
kena kumen-kumen kah?

Anyway, link twitter haku kat ataih tu ntah betui ntah idak
begitu ker kekdahnya hadek sifir-sifir?

Ini baru ceghita twitter,
blom masuk lagi bab churp-churpnya
sesungguhnya haku teramat malas mau study kekdah pelaksanaannya
tapi oleh sebab depa kata buleh menjana wang hengget melesya khennn...
selaku penjawat awam taraf kontrek yang masa depannya semakin kelam,
akan haku gagahkan diri jugek la mengadap kaedah pendapatan free ini nanti

Mari poyo-poyo sertai Makcik!
















Shaaaaayam koram :)






9 comments:

TopsyTurvyMum on November 4, 2010 at 6:59 AM said...

ko dah khatam nanti ajar aku pulak la wehhh..

noor on November 4, 2010 at 7:55 AM said...

tweet???abis la ngadap hp jer lah....tiap2 minit update...hahhaa

e.l.i.s.s.m.i.e on November 4, 2010 at 8:11 AM said...

http://twitter.com/makcikrehan kot :)

aku punya elissmie. tapi skang kena block, nanti ku follow ko yer :)

Elyn on November 4, 2010 at 8:15 AM said...

welkam bebeh ke arena tweet2. nnt aku folo ko ek. btw churp2 tu aku pun baru signup tapi dh dpt 2 assignment.

huhu masak kapla mau perah utk buat iklan. ko tggu la masa utk perah otak ek!! hihi

nurulhudaresad on November 4, 2010 at 8:30 AM said...

salah la link tu yang..meh kite polo meh..

nurulhudaresad on November 4, 2010 at 8:32 AM said...

eh betol pulak...apa2 la..heheh

az rina a.k.a jaijina on November 4, 2010 at 9:56 AM said...

tweett mmg kite tak khatam..

Iman's Umi on November 4, 2010 at 11:31 AM said...

Samala makcik, sy pn ada twitter tp x reti sgt nk bertweet...nti I follow U

simple on November 5, 2010 at 1:25 AM said...

hi rehan i baru baca blog u, menarik juga isi2 dia...i pun baru join twitter..pening juga and still pening lagi sekarang ni hehehe

ShareThis