Friday, November 26, 2010

INI BUKAN BERANGAN. INI WAJIB!

Posted by makcik rehan KJB at 4:51 PM
Demi kemandirian rumahtangga...

Bulan depan PS bakalan dapat BONES
[ada sapa-sapa terasa spelling BONES laguni?] muahahahaha....

Bonusnya taklah sebanyak mana...
nak pi coti-coti dok hotel lima bintam pon blom tentu cukup
kalau Majestic Hotel harga 80 hengget satu malam cukup la kot :))

Haritu dah sound direct kat PS
Bonus kalini, sudi-sudikanlah belikan saya seketui mesin penyedut ni
tak larat dah nak sapu sampah sambil menyebut habuk kat umah tu
sekali menyapu, 2 hari bersin tak sudah-sudah
hay fever katernyer perkataan saintifik dia

Kalau tak sudi belikan yang stylo-mylo
beli hat yang macam kotak milo pon tak pa la
janji kecik comey dan buleh menyedut

























Yang gini-gini tak sampai pon 200 hengget
kalau yang simple-simple sikit, 150 hengget pon ada
mana-mana pon buleh... janji beli...
kena beli... demi kemandirian rumahtangga <---- motep ulang ayat neh?


Janganla belikan yang besor bagak macam gergasi ni pulak
mau terpacak rambut si Asyraf tiap kali aku 'on' mesin nih!
























Selamat berhujung minggu!




Cheers!
Makcik Rehan




6 comments:

Pn Mama Atie on November 26, 2010 at 4:54 PM said...

tie beli yg jenama malaysia je ... mudah cepat dan bersih... he..he...

makcikrehan on November 26, 2010 at 5:13 PM said...

ha tulah aku kata... cap apa pon takpa... janji buleh tenyeh! kekeke

nuraz on November 26, 2010 at 5:31 PM said...

entry ko nie kan, klu tak bg aku gelak x sah tau!!...akekekekekkk...

Me on November 27, 2010 at 11:25 PM said...

fuyooo....... MR sudag mengganas.... hahhaha

Suhami Ahmad on November 28, 2010 at 7:41 PM said...

Hala....boli la gedabak tu...sah sah setahun tak yah sapu...habuk pun takot nak henggap

zatie_izzati on November 29, 2010 at 9:01 AM said...

hahaha... klako la entry nihh.... pecat perut

ShareThis