Monday, November 15, 2010

THE LIMBO GIRL

Posted by makcik rehan KJB at 11:09 AM
Pagi Sabtu kami memerap di rumah saja
hanak-hanakni asek berkepit dengan mak depa
naik lemas aku dibuatnya,
sampai tersyasyul balas sms Nuraz
Hampunkan haku yang alpa ni yer Nuraz... kekekeke

























Mentang-mentang peha aku empuk mcm tayar Michelin,
aseklah nak duduk atas riba mak dia!




























Yang sorang lagi ni dah naik tepu asek hadap tibi
pastu dia punggah bilik rahsia, jumpa jumping rope haku jaman dolu-dolu
skang haku tak leh jump dahhhh... retak tiles umah weiii! :))

Dia dok suh haku dan adik dia pegang each end of this rope sebab dia nak main limbo
adik dia mana la nak geti pegang diam-diam kan,
asiklah di marah adiknya sebab dok goyang tali tu
Haku pulak tersangatlah malas nak pegang tali tu lama-lama
lalu haku bagi cadangan suh dia ikat talitu kat tiang boyan adik dia ekekekeke...

Haku tak pernah pon ajor budakni main limbo bagai
ntah mana dia blajo, haku suspek dia blajo kat tibi lah tu
sebab haku pernah tengok Si Manny dengan peralatan dia main limbo tepi pantai :))
Mari kita saksikan video budakni menggigih ikat tali kat tiang


video




Dan bila dah siap ikat tali tu,
budakni pon buat music sendiri kekekeke...
dan syiok sendiri main limbo ciptaan sendiri
mari tengok video lagi :-p


video





Sekian.
Mau berambus sudaaa...
tak dapatlah aku nak sambung meratib untuk hari ini... ekekekek






4 comments:

nurulhudaresad on November 15, 2010 at 11:27 AM said...

1st video tu apa dia membebel ek?xdgr...perasan dia da sebut.."sib baik tak..."

makcikrehan on November 15, 2010 at 11:39 AM said...

entahlah wei, aku pon dah hilang ingatan apa yang dia dok bebel ekekekeke

kisahwanida on November 15, 2010 at 8:11 PM said...

kreatip si mencah ni

Adrina Adi on November 15, 2010 at 10:38 PM said...

bahahahahahaha... 2nd video tuh memang tak leh tahan la. very the lawak king. siap dgn tangan lentuk2 tuh.

cayang ko mencah :*

ShareThis