Monday, November 1, 2010

MACAMANA BULEH SAMA??? BENCIIII

Posted by makcik rehan KJB at 4:08 PM
Lihattt...
Lihatttt...
Lihat baek-baek...

*Ini gambar arkib weii... jangan pitnah kata aku bunting lagi!









































Baru-baruni haku pi Mydin nak beli barang dapo,
elok jer parking si kontot, nak kuar dari keta....
nampak suku-sakat Kiptiyah yang jual waffle tak sendap depan Mydin























Sikit punya banyak corak baju dalam donia nan fana ini
apsal ko gegeh jugak beli kain sama curak dgn baju aku ha?

Lagi malang, sewaktu kejadian...
AKU ADALAH SEDANG MEMAKAI BAJU YANG DI ATAS!

Terus tak jadi kuar dari keta,
hunus kunci... blah dari situ!



16 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e on November 1, 2010 at 4:10 PM said...

hehehe..kalo keluar untung2 dapat waffle tak sendap free :p

-iLLa- on November 1, 2010 at 4:12 PM said...

wakakaaka...

Lia on November 1, 2010 at 4:17 PM said...

hahahaha...rehan..cmna leh jadi lagu tu..mmg kalau lia pun takkan keluar dari kereta...

az rina a.k.a jaijina on November 1, 2010 at 4:19 PM said...

aci tak nak gelak je, wakakakaka..

Me on November 1, 2010 at 4:20 PM said...

hahhaha... adakah color berbeza.. ekau coklat sepapat kiptiyah itam??

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ on November 1, 2010 at 4:22 PM said...

keh keh keh keh keh keh ...owhhhhhhh keras perut saya mak cik nih!

nurulhudaresad on November 1, 2010 at 4:24 PM said...

tu mesti kiptiyah snap gambor baju ko kak...pastu suh kaum dia beli...hhahha...wat dosa kering pitnah kiptiah....

makcikrehan on November 1, 2010 at 4:24 PM said...

Sakan korang gelak kat aku ekk... huhuhu. maklumla... baju-baju aku taraf marhaen jer kann... tp tak sangka lak sama dgn indon! huwaaaa

.::CeK LaLa::. on November 1, 2010 at 4:27 PM said...

bermakna.. pilihan mu, pilihan suku sakat kipitiyah jugekkkk...
hihihiiihhiii!!

Sayang makcik sangat banyakkk!!! muahhh!

SYANI on November 1, 2010 at 4:34 PM said...

AWATNYA HANG DOK PAKAI BAJU BUNTING TU LAGI????

makcikrehan on November 1, 2010 at 4:50 PM said...

sebab perut aku kan bunting sepanjang zamannnn!
*bajuni jenis elastic la weii.. sesuai utk mak badak mcm aku*

marziah on November 1, 2010 at 4:55 PM said...

MR....terus terang je la yg hang tgh rindu kat kiptiyah kan kan kan....

eyndayusoff on November 1, 2010 at 5:00 PM said...

Waaaaa...nasib baik tak sempat keluar dari kete....buatnyer tak nampak...nak beli pulak waffle kat dia...haruuuu.....akak pun tak suka kalau nasib cam ni kikiki....ada satu baju hari tu sedondon dgn wanita lain kat giant...sampai hari ni tak pakai dah :-D

Nadiah Sidek on November 1, 2010 at 9:10 PM said...

hahaha..akak, kalau tak nak sama dgn org lain, kena design sendiri la, pastu claim sbg hak milik sendiri..org lain takleh guna. hihi..

memorisusuanku on November 2, 2010 at 11:04 AM said...

hikhikhikhikhik rehan:)
sedondon...

Mak Doyah on November 2, 2010 at 11:32 AM said...

hehehhee..yg kelakonya , tang buntut dia ko snap gambo MR...ekekekekekke

ShareThis