Monday, November 8, 2010

MAKAN FREE??

Posted by makcik rehan KJB at 12:53 AM
Berdoah-doah kami 4 beranak pegi menyibuk
Dah kata ada makan free khennnn....

Haku pon pilihla costume paling longgar dan selesa
senang nak 'berjuang' merebut makanan kekdahnya
peluang keemasan macamni mana buleh buat main-main
dahla kejap lagi PS nak pegi OS seminggu
Confirm punya sehari suntuk hanak-hanak bertuah hakuni bergayut kat hujung sluar aku jerk
nak be*rak pon tak aman, inikan pulak nak memasak kannnn
mohtep di hati nak stock-up makanan siap-siap dalam perut
bajet sampai malam tak payah makan dah...

Elok jer sampai,
terus ambik port biasa... meja berpalang, senang hanak-hanak nak bersidai
Baru jer aku sinsing lengan nak memulakan 'perjuangan'
PS moncongkan bibir... tunjuk kat banner besor badang depan mata...
sambil sengih-sengih penuh makna...

























Gi la bayo 55 hengget.... buleh makan nasik briyani
Kah kah kah kah kah!
Kejiiiii... huwaaaaa!

Ader pertandingan mancing ropernyer
patutla aku tengok keta kemain banyak hurung kedai makan kolam ni
selalu tu, balik-balik keter PS jer terpajak depan kedai tu
PS tak dapek nak join pertandingan kalini
kol 11 dah nak bertolak... itu yang hangkut hanak-bini pegi kolam pagi-pagi buta
merawat hati yang rawan gamaknyer kekekeke...
 


























Nak jer haku bagi tazkirah kat depa-depa nehh....
55 hengget tu kan pakcik... ko pi NSK sebelah tu..
jangankan siakap, atuk siakap pon ko kompom dapat tau!



























Calon yang tak layak bertanding,
dah bertukar profesion... jadik baby sitter kekekekke...



























Renung jangan tak renung bangggg
patutnya awak telipon boss, bagitau tak dapek pegi OS
dengan alasan kucen jiran sebelah nak branak sulong... songsang plak tu... hahaha...




























Bapak layan frust tepi kolam,
anak dara dia mendibah tepi longkang!






























Terkorban makhluk tuhan paling sexy ni dikerjakan oleh anak aku!
Zolimmmm!





























Hat kecikni tak abih-abih menggelenyar nak gelungsur turun dari dokongan
nak pi randuk kolam!





























Sikit lagi nak jadi bakat terendam!






























Taula frust bangggg...,
janganla ko campak anak tu bang oiii.... penat aku meneran tau!





























Haku yang sudah runsing!
Nak makan nasik beriyani free tak dapat,
yang korang 3 beranak dok menebeng tepi kolam tak sudah-sudah tu apahal weiii?
Jomla balikkkk, haku nak sambung TIDOOOOOO...!






2 comments:

Adrina Adi on November 8, 2010 at 1:11 AM said...

hahahaha.. sian ko rehan.

Elyn on November 8, 2010 at 7:49 AM said...

eh kat kolam ni ade kedai makan ek?? aku tgk gambar besar tul kolam die ek. pergh no wonder la laki ko suke bebenau!!

ShareThis