Thursday, November 25, 2010

MENGGIGIH MEMBALAS KUNJUNGAN

Posted by makcik rehan KJB at 10:23 PM
Sedang bersengkang mata dan menguatkan semangat
walaupon dah berkali-kali menguap sampai lenguh mulut
mata pon dah jenuh bertongkat dahni

Terus terang nak habaq mai...
bloglist haku pon tak pernah habeh aku melawat
[sebab haku memang malas yang tak berbelah bahagi skangni]

Dan skang, sedang coba nak khatamkan list dibawah,
sambil melontarkan sepatah-dua kata 
yang kadang-kadang berbaur pelestik yang hamat








































Setakat kol 10.20 malam,
baru sampai kat blog Misz Sephia

Pesanan penaja,
*Bubuhla kotak jerit kat blog weii... senang aku nak hai-hai-bye-bye
*Disable la word verification kat komen weii.. letih mak tau!




6 comments:

transformed housewife on November 25, 2010 at 11:44 PM said...

MR mmg gigih BW. Majulah MR utk BW. ehehehe.

teacher bonda on November 26, 2010 at 5:58 AM said...

ko mmg gigih kak..teruskan kegigihanmu..hihihi

Elyn on November 26, 2010 at 8:21 AM said...

hiks sama la kite.... aku pun mlm je ade masa nk khatamkan entry!!

Iman's Umi on November 26, 2010 at 9:03 AM said...

MR xnk update video cikgu syida ke? ada miming baru lagu kalau berpacaran tu...sy tau MR suka cikgu Syida...kekeke

makcikrehan on November 26, 2010 at 9:03 AM said...

Terasa bersalah pulak, org beria tinggal jejak.. aku haremm nak menjejak depa balik. huhu

makcikrehan on November 26, 2010 at 9:08 AM said...

mak iman, dia dah ada fan page sendiri. satu donia dah buleh tengok bideo dia skang. tak yah haku nk tlg update kan dah. hihi

ShareThis