Tuesday, November 9, 2010

MULTI LEVEL MARKETING?

Posted by makcik rehan KJB at 3:00 PM
Sessi petangni haku bizi mentelaah
Haku kalu bab-bab 'menjaga keharmonian awam' memang gigihhhh...
kah kah kah kah!

Berpunca dari kes gelang tungsten yang berharga sehibu hengget...
Sapa-sapa yang byk masa terluang macam haku...
sila bentang tiko mengkuang, bancuh neskefe satu jug beso, biskut Hup Seng satu tapawe...
silalah meratib depan komputer macam haku :))


Mula-mula layan blog Bro Aidid ni dulu... kelik SINI
Baca dulu blog Aidid ni dengan tenang dan santai...

Lepas dah dapat gambaran sebenar, teruskan meratib di link-link berikut :
Pembongkaran Bisnes MLM Siri 1 kelik SINI
Pembongkaran Bisnes MLM Siri 2 kelik SINI
Pembongkaran Bisnes MLM Siri 3 kelik SINI






















Thread ACK ni memang harus dapat anugerah thread terbaek sepanjang zaman y'all!






13 comments:

Me on November 9, 2010 at 3:11 PM said...

owhhh... i tak faham... apa kah topik sebenarnya n3 ini???

Ealyie on November 9, 2010 at 3:22 PM said...
This comment has been removed by the author.
Ealyie on November 9, 2010 at 3:22 PM said...

aah la nyahh..
berasap jugak bijik mata aku baca blog si aidi aritu..
tup2 ko bagi link ni, jumpe lak si selemah af tuuu.. terer na dia berhujah, tu sbb dulu dia kata pakai wig tu bolehhhhh asalkan menutup rambut gitu.. ahaksss.. koser aku ngan retis2 gini nyah oiii..:p

aMiYs on November 9, 2010 at 3:31 PM said...

hehehe.. mmg tgh baca blog aidid jugak ni.. dasat tol menipu org kan.. huhu...

b.O.n.d.a on November 9, 2010 at 3:31 PM said...

lOr macikkk....
tengahari tadi pOn haku meretib pasai menda ni kat cari
tapi tak kOser nak baca lelebih..
rasa HAMPEH + MALAS + MELUAT (bab2 tak reti bagi nepkah kat hanak2 nih)
sangat kebetulan la kita nih..
ada metching kah?
;p

makcikrehan on November 9, 2010 at 3:33 PM said...

Kerul, sila teruskan meratib sampai paham

makcikrehan on November 9, 2010 at 3:34 PM said...

Ely, takde jawapan yang solid dari phak depa. tang tu yg depa kantoi tu. tapi ada gak yg terpedaya..nk cepat kaya, pastu tanggung hutang lor

makcikrehan on November 9, 2010 at 3:35 PM said...

Amiy's, manusia ni memang macam-macam ragam. huhu

makcikrehan on November 9, 2010 at 3:35 PM said...

Bonda, haku tak abih lagi kena sawan thread tu wei. dari semalam kooo... hahahah. kita memang mecing! kekeke

nurulhudaresad on November 9, 2010 at 3:59 PM said...

haha...baru je sehari 2 lps kite polo thread tu...baca sampai naik julin...tp mmg hampas la testimonial baik punya cilok tu...

Me on November 9, 2010 at 4:12 PM said...

adalah dgn ini eden umumkan... CONFIRM EDEN TAK LEH TIDUR MALAM SBB DAH MERATIB SAMBIL MENIKMATI BERGELAS2 NESCAFFE GARA2 UTK MEMAHAMI N MENJIWAI DGN LEBIH MENDALAM ISU YG DIBANGKITKAN OLEH MR DLM PARLIMEN KALI INI.... kesimpulannya... sgt le jgn percaya MLM nie... MR>>> ekau buat le pembongkaran tapis air plak.. berduet bersama aidid muaddib... ahaksss

makcikrehan on November 9, 2010 at 5:03 PM said...

Kerul, penapis air tu idokla membohong sgt mcm gini. berbaloi la jugak rega hebu-hebu dpt minum ayor bersih. bab gelangni aku ada sikit moskel huhu

wan nurul hezrina abd halim on November 10, 2010 at 12:04 PM said...

keta yg mhl gila beli hasil duit tipu org..tak bguslh..mmg btul kt aidid tuh setuju sgt

ShareThis