Monday, November 1, 2010

NASI AYAM

Posted by makcik rehan KJB at 10:40 AM
Jual nasik hayam nak?
aku masak 2 puyuk... satu puyuk aku yang tibai!
keh keh keh....


























Suara haku dah tershepit-shepit ni dok ngajo pakcik-makcik somi isteri
mujurlah depa ni sangatlah terang hati... i very like hokay!



8 comments:

marziah on November 1, 2010 at 11:55 AM said...

jgn lupa sediakan delivery services ok....leh aku oder dari kejauhan ni

TopsyTurvyMum on November 1, 2010 at 12:14 PM said...

aku ingat ader gambo nasi ayam ker..cesss!!
jual la wehh..sure laku!

Mak Doyah on November 1, 2010 at 12:28 PM said...

ok ler jual nasi hayam, tak pun nasi lemak bungkus siap2 satu satu hengget 50 sen, hanto kat kantin sekolah ke, kilang ke...MR kan masak sedapp..pastu wat delivery services...

makcikrehan on November 1, 2010 at 12:49 PM said...

Delivery pulokkk... OK, tunggu Mencah dapat Lesen L ekk..wakakakak

makcikrehan on November 1, 2010 at 12:50 PM said...

TTM, gambo snap kat parking nasik ayam trafik light sg choh yg kununnya sgt tersohor di hulu selangor ni...[idok la sedap mana ponggg]

makcikrehan on November 1, 2010 at 12:50 PM said...

Mak Doyah, meh ko jadi assistant aku nak? tulong bungkus nasik lemak. aku nk bungkus nasik lomak pon tak pandai tau! hahahahaha.. lagi ada hati nk meniaga nasik!

Rahika Wahidah on November 1, 2010 at 5:16 PM said...

hahaha..lawak la akak nie..selama nie saya jadi silent reader jew. bru hari ini terasa nk komen sebab lawak sngt.

Suhami Ahmad on November 1, 2010 at 9:28 PM said...

hihi....apo lak gambar montot tu makcik oiiii....ni la dikato an lam dunio ni ado 7 komba

ShareThis