Monday, November 22, 2010

SORANG PAKAI 2003, SORANG PAKAI 2007

Posted by makcik rehan KJB at 3:21 PM
Kelas pagi tadi adalah sepasang somi-isteri pesara kerajaan 1 melesya
Kelas depa setiap pagi Isnin dan Rabu,
Depa datang lepas siap meniaga ayam kat Pasar Rasa yang letaknya bersebelahan Pasaraya MSM
Pasaraya MSM tu pulak berhadapan dengan Kelinik Kumar
Kelinik Kumar plak sederet dengan Kedai Gunting Rambut Amoi
Kedai gunting rambut tu letaknya sebelah pagor Pejabat Pos Rasa
PID Rasa ni dok ader dalam pagor Pejabat Pos

Motip ko buat karangan Geografi Rehan?


 Itu kasut mereka somi-isteri.

Yang terjelepuk tepi dindingtu, mungkin sekali bini dia punya [malu-malu kononnya]
yang terpacak gagah tepi tiang tu laki dia punya gamaknya [gaya macho]
Nama depa? entahhhh... lupa!

Si isteri pakai komputer tukun PID, so dia guna software Office 2003.
Senang-senang jer dia buleh ikut buku nota [itu pon asek terbabas]

Si somi bawak laptop sendirik. Broadband pon bawak sendirik.
Laptop canggih kan, haruslah softwarenya pon canggih... Office 2007.
Merabanlah aku nak mengajo pakcik nehh...
Aku dgn Ezey kan ngelat 360 darjah masa kursus Office 2007 kat Ipoh bulan lepas!

Anyway, walaupon nama depa aku tak ingat,
namun BAU depa tak mungkin aku lupa punya!







4 comments:

TopsyTurvyMum on November 22, 2010 at 3:29 PM said...

Boleh la ko pinjam boots diorg neh kalau nak datang main snow kat sini nanti hahahahha

e.l.i.s.s.m.i.e on November 22, 2010 at 4:28 PM said...

bau ayam ka??hehehe :)

Me on November 22, 2010 at 4:48 PM said...

hahahhahahahha.. eden hanya mampu ketawa berdekah2...

Elyn on November 23, 2010 at 9:29 AM said...

haha bau itu yg buat ko terkonang2 tu!!

ShareThis