Tuesday, November 16, 2010

TENTANG ZALIA... MUNGKIN ADA YANG BELUM TAHU

Posted by makcik rehan KJB at 3:00 PM
Begini kisahnya, semalam MR dan PS ada hidden agenda ;-)
lepas jumpa mak kat spital selayang,
kami pergi Tropicana nak jumpa ex-opismate MR .. nak ambik milk powder
pastu, dah alang-alang lalu 1 Utama khennn...
PS ajak pi dating tengok wayang...

Lalu, macam biaser...
haku mesti kepohchi kat teman seboroi segendut yang sorang tu
























Sekali, minah ni balas...


























Pastu haku balas,

























Tak lama pastu minah ni balas balik,

























Kendian mesej masuk lagi...




Aku pelik tengok baju kaler pink tu,
ingatkan dia masuk PMC Sg Buloh
sebab baju PMC pon cam gitu jugak :-p
kalo PMC dah dekat sangatlah dgn aku,
harus aku pi singgah terus!














sekalinya dia balas,


SMS kat atas ni ada 2nd page...
aku mls nak snap 2nd page tu..
ada satu perkataan jer lagi yang tertinggal
korang hagak-hagak apa perkataan last tu.. ekekekeke...
clue : meng'hantu' lindungan kaabah! :))
















Lalu, haku pon balas balik...

























Dan ini mesej terrrbaru yang haku terima sat tadi...
tak balas pon lagi....
























Korang rasa zalim tak kalau aku balas laguni :
Ko nak aku lepuk ko dengan laptop kerrr dengan monitor berat 16 kilo nih?
Gaji bulan depan pon belum tentu dapattttt...
lagi ada hati nak verangan slim tibi ataih kepala tau!


Kerrr.. ada sapa-sapa nak lancarkan tabung derma kilat?
Muahahahahaha...!

Zalia Hezlin bt Abollah Zawawi,
Get well sooon ya!
Aku bosan takde geng nak mengarut! :))






3 comments:

marziah on November 16, 2010 at 3:15 PM said...

laaa dia melepap kat spital dah ke....patut lah sunyi hidup aku harini. cepat2 kembali normal ye zel. MR...kem salam kat dia

nurulhudaresad on November 16, 2010 at 3:20 PM said...

patot la ahkak zel x update...hope everything goes fine la ye...

MaMa QaiSaRa a.k.a nUnU on November 16, 2010 at 3:22 PM said...

laa... kt sepital ker kak zalia ni...
patut la senyap jer entry blog dia ari ni..
beraya di hospital handak nyer..
isk2..
xper2..
mudah2 cepat sembuh...

ShareThis