Tuesday, November 9, 2010

UNTUK TATAPAN BABAH

Posted by makcik rehan KJB at 1:15 PM
Klako pulak bila teringat malam tadi,
masa becakap dengan Babah kat telipon
dia pegi tayang kertas ni depan gagang telipon cap hayam mak dia

























Telipon Mama takde 3G ker 4G ker Apit G nak oii
telipon mama tu tahap nak pelangkung kucen liar depan umah jer
Nah ni Mama dah upload gambo masuk blog,
harap-harap kalo Babah awak jumpa wifi sesat kat mana-mana
bulehla dia tengok Barney awak ni....
[tu pon kalo dia tak sibuk update Football Fantasy dia ler :-p]



























Ini hasil 'kreatif' yang pertama dia bawak balik dari skul
sangat excited nak tunjuk kat mama
masa ambik dia semalam, bukak jer pintu kelas...
Taraaaaa! Mama tengok ni... saya ada Barney!

Nak jawab Hada Aku Kesah macam tak sampai hati.. kah kah kah kah!
Lalu haku pon bagila komen pelesu kat hanak sendiri...
Canteknya.... Kakak memannnnnnngggg pandai!

Sepanjang malam tadi dia usung kemana-mana saja kertas tu
adik dia pegang pon tak kasi.. nanti koyak katanya
nak tido pon sambil belek kertas tu
pagi tadi nak pegi umah Maklom, kertas tu yang dicapai dulu
Maklom mesti tekejut tengok Barney saya kan Mama!

kuar jer dari kereta,
dan-dan dia tayang kertas tu kat anak-anak makcik nasik lemak
Rupa-rupanya, bukan aku jer yang pandai bagi komen pelesu...
budak-budak ni lagi pandai ropernyer!

x
x
x
x
x
x
x
x
x

Waaahhhhhh..... Cantiknya lukisan awak Aisyahhhh.....!!
Kah kah kah kah kah!







1 comments:

sWeEtdARLiNG on November 9, 2010 at 4:24 PM said...

waaahh cantiknya awakkk...!
[yer, komen palsu juga]

www.sw33tdarling.com

ShareThis