Wednesday, December 29, 2010

THE CRONICLES OF ANAK BERTUAH [Edisi Pagi]

Posted by makcik rehan KJB at 11:01 AM
Pagi tadi bakar roti sapu butter dan bancuh milo satu mug
suap hanak-hanak yang lapo mcm anak burung ciak
1 molot kakak, 1 molot adik, 8 molot Mama...kakakaka!

Kakak sempat poji-poji...
Rotini memang sangat sedap Mama...
Awakni pandai masak macam Chef Pig lah!
























Sedang mengarang surat bantahan kepada KPKK,
memohon penghapusan segera watak-watak najis mughollazhoh di media massa!


.






12 comments:

sW33tdARLiNG on December 29, 2010 at 11:09 AM said...

wakakakakakaka!!!! lawak lawak...!
lebih baik ko buat bantahan cuti bersalin 25hari dulu..
Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

makcikrehan on December 29, 2010 at 11:15 AM said...

Amy, selagi aku tak beranak lagi... aku tak bantah. Kang depa tanya, yg ko beria-ia nak bantah ni pesal? ko nak banak ker pon?

adha on December 29, 2010 at 11:16 AM said...

kah3........ adoi la......... mencah.. mencah..

Me on December 29, 2010 at 11:27 AM said...

hahahha... cik aisyahhh.. jgn sekali2 kamu samakan mama kamu dgn chef pig itu... hahahhaha

KV on December 29, 2010 at 11:32 AM said...

terkejut aku baca chef pig!!!
Huwaaaaaaaa

marziah on December 29, 2010 at 11:41 AM said...

mencah....sentaphatimaknak hahahaha...
pas ni ajak mencah layan AFC confirm pasni mencah puji MR teror cam jimie oliver

Mama Sara on December 29, 2010 at 11:49 AM said...

pengaruh terbesar tu,....
kena buat surat bantah tu...
siaran2 yang kena tapis ehhehe

makcikrehan on December 29, 2010 at 11:50 AM said...

Del, Kerul, KV : Aku geram pesal tak kata aku pandai masak macam Annie [Dido the gift dragon]

Kak Mah on December 29, 2010 at 11:51 AM said...

hahahaha adoyai mencah mencah....

makcikrehan on December 29, 2010 at 11:57 AM said...

Marziah : Tulah.. kalo kata aku pandai masak dan seksi macam Anna Olsen ker... laura calder ker...sedap gak kan! hehehe

makcikrehan on December 29, 2010 at 11:58 AM said...

Ira : aku nak bantah sekali pasal retis2 mesia yg soka benau bekemban kat red karpet. sucks!!

TopsyTurvyMum on December 30, 2010 at 8:56 AM said...

Ko kena tayang blog aku hari2 kat dia laa weiii...

wakakakaka!

ShareThis