Monday, December 6, 2010

IDENTITY

Posted by makcik rehan KJB at 2:36 PM
Orang melesya mudah disosialisasikan.

Itu dakwa seorang teman seuni dulu.
maknanya, mudah 'menerima' benda baru.

I have few blogs that i love to read,
dengan gaya penulisan dan lenggok bahasa yang menangkap.
but none of that blogs was listed in here.

Reason?
I dont want to keep looking at those blogs.
because i dont want to be influenced by them.
tak best pulak rasanya kalau terikut style depa.

Lagi tak best, bila orang yang baca di sini terdetik dalam hati
Eh, apsal rasa macam tengah baca belog si polan eh?
Eh, rasanya perkataan ni si polanah tu yang selalu guna... minah ni tiru eh?
Eh, ayat-ayat mcm ni macam style si polanah plak...

Tak cool kan?
Thats why, kalo haku mau meminjam istilah tertentu yang menjadi identiti seseorang blogger lain,
haku biasanya akan creditkan kepada beliau.
ala-ala mintak ijin gittew...

Kamuorang ada berperasaan seperti haku tak?
Sometimes, i chose to be someone who is not easily socialized.








3 comments:

Me on December 6, 2010 at 3:14 PM said...

wahhh... tinggi betul gaya penulisan ekau kali nie.. malahan sgt tersirat hingga sukar utk ditafsirkan??? apakah motip eden nie??? hahhaha

mimie1678 on December 6, 2010 at 3:18 PM said...

yeap... aku setuju... psl tue aku cuba utk jadik diri aku sendiri dlm blog haku... tanpa memikirkan impactnyer kat org lain... smpi terdelete blog haku yg lama... huhu... terlalu menjadik diri sendiri kdg2 memakan diri aku jugak... tapi.... i'm just me kan... lantakla org lain tokleh terima kannnn... wahahahaha...

lap u too! wahahaha... :-)

littlehumblelynn on December 6, 2010 at 4:23 PM said...

sgt menarik :) tp aku lak suka paste sumer blog list yg aku suke baca :)

ShareThis