Wednesday, December 1, 2010

JODOH

Posted by makcik rehan KJB at 3:13 PM
Soalan trivia buat wanita,

Jika anda masih membujang di ambang 30-an,
adakah anda akan keluh-kesah?

Haku? Entah, tak berdaya nak imejin.
mata asyik terbuai-buai mengantuk.
sebabtu haku kuarkan entry mengarut ini! :))

Tapi kalau dikelilingi keluarga yang cool... adik beradik yang sempoi...
apa nak kesah kan?





























Berapa ramai wanita di donia nan fana ini,
yang akan rasa LEGA bila adik dia nak kawen dulu?

Bukankah ini cool yang sebenar?




7 comments:

ms.Teddy on December 1, 2010 at 5:16 PM said...

haha..serius cool..tp mmg ramai wanita zaman skg kawen lewat..

Yan on December 1, 2010 at 5:18 PM said...

adik akak ada sorang still single. Tp kitarang tak kesah. asalkan dia bahagia. yg lain sume dah kawin. Kawin biar betul2 cinta jgn pasal org sume dah kawin.. Bahaya

teacher bonda on December 1, 2010 at 5:23 PM said...

aku plak ada kwn yg stress sbb r/ship asik x menjadi jer kak..
tensen dia sbb kwn2 lain dh khwn, beranak pinak..

I want to lose weight on December 1, 2010 at 6:43 PM said...

Aku pun kena langkah bendui apa..

Mimie Hamdan on December 1, 2010 at 7:14 PM said...

mmg kawan ko coollll... enjoy zaman single babe... sudah kawin kalu, kem salam nyahhh...

LyNn HaMzAh on December 2, 2010 at 9:02 AM said...

erm, kawen nie bila betul2 dah ready...kalau x ready lagi tak payah la kawen...hehehehe...

gdeez on December 2, 2010 at 10:27 AM said...

ai pulak rasa nyesal kawin..nyesal sebab kawin lewat.. kalu ai tahu kawin ni best..lepas spm ai kawin tau.. ni umur 24 baru dapat anak..hehehe.. la ni anak baru 5..patut dah 5belas dah..

ShareThis