Sunday, January 30, 2011

EVERY GUESTS BRING HAPPINESS...

Posted by makcik rehan KJB at 11:23 PM
Some by Coming,
Some by Leaving!

Duri-duri semalam dah gondol dahhhh...
PMS ke apa tah aku semalam! ekekekekek..

Aku cita kat PS korang,
Bang ko tengok bang, ramai tau oram sayam kat aku...
sebab tu aku malas buat entry sentap masuk dalam belog
ramai yang bagi kata-kata terangsang perangsang kat aku tau hehehe...

Ni blom lagi aku buat entry kecik ati begaduh dengan laki,
kalau aku citer kat blog kan bang,
silap-silap ko kena bomoh tau bang! kakakakaka....

Eh jap, wujud ke tulang itam ekk?
ada yang tanya aku... tulang itam tu tulang yang mana kak?
Muahahahaha.. aku pon tatau la dikkk...
nanti aku talipon mak aku tanya ekkk... sebab aku copy cat ayat mak aku jer ni!
kah kah kah kah! dasar plagiat kan :))

Pada firasat aku,
tulang itam tu barangkali tulang sum-sum,
yakni tulang yang paling dalam dalam saraf tunjang maknosia!
Hahahahah... merapu lagi... terlebih tonton Grey's Anatomy dah ni...ekekekek...

Hujan tak benti-benti dari pagi sampai ke malam.
Mandom jer kan suasana.
Kain di jemuran pon mandom dan masam hahaha....

Anyway, disebalik kemandoman cuaca,
romah no 4 Tmn Bayu Permai didatangai tetamu dari jauh siang tadi
Tengkiu Ceklala USM sudi singgah ke Tmn Bayu

Ko adalah tetamu kategori pertama... hihihi...
Bringing happiness by coming!

Cukup dulu, nak pi semayam sat
pastu nak tangkap gambo barang untuk KJB esok

XOXO <----- aku pon nak gak fefeeling gedik cam blogger anak dara posing buat peace :))

.





2 comments:

Sarid Derus on January 31, 2011 at 8:09 AM said...

hihihi..kita pun sukak grey's anatomy..kunun2 jadi dokter la kan..satu lagi CSI..kalo 3 jam non stop..tak gerak la depan tibi... :)

makcikrehan KJB on January 31, 2011 at 8:24 AM said...

Cikgu sarid ni... kalo cuti skolah baru ko moncol ekk... ko kat pahang ke wei?

ShareThis