Wednesday, January 5, 2011

HEAD BANGING

Posted by makcik rehan KJB at 11:18 PM
Malam tadi depa dua badikni lawan main sembam pala kat bantal.
Kakak jadi mentor, Adik jadi protege.
Sejak dua menjakni, depa ni kemain bersatu hati kalau bab membikin onar
habih berkemalik satu rumah!


























Nampak aku tala kamera,
kakak dia dan-dan... peace mama, peace!!

Ada aku shoot video depa lawan sembam muka,
tapiiiiiiiiiii.... malas kebabom haku nak haplod.
Lain taun lah yerr...

.



2 comments:

Nadiah Sidek on January 6, 2011 at 8:06 AM said...

dpd diorang berperang setiap hari, lebih baik diorang bersatu hati buat onar..ekeke..

Madam Bling Bling on January 6, 2011 at 4:42 PM said...

Heheheeh, best giller terbaek dari ladang blog macik heran, eh rehan ni...tapi saya nak macik rehan pun tengok2 kan jugak belog saya yang masih dara tuh..awww!

ShareThis