Thursday, January 27, 2011

KUT YA NAK CILOK ENTRY AKU, BAGILAH KREDIT....

Posted by makcik rehan KJB at 9:58 AM
Updated :

Ok.. Ok... Bertenang yer khawan-khawannn....
tak payah tanya blog mana, forum mana... fenin aku feninnn nak menjawab... kekekeke...
Sila Google kata konci ini : Rumitnya Memahami Hati Nurani Seorang Wanita
Sila explore sendiri... ekekekeke....


---------------------------------------------------------------------------------------------


Ataupon, kot ya tanak mention nama aku, tulih la kat situ...
dicilok dari belog orang yang dah tak ingat sapa tuan punya

Sentap hakak dikkk... penat-penat hakak mengarang taww...
ni yang rasa nak terbitkan buku nehh!
*hahahaha... merajuk tak hagak-hagak*

Makcik kau jumpa 2,3 belog yang cedok entry aku yang ini,
copy paste kat belog sendiri...
ada jugak yang copy paste letak kat mailing list...
ada ka sapa-sapa pernah dapat email entry aku yang itu?

Huwaaaaa... paling aku sentap adalah bila membaca komen masing-masing.
labi-bini bingailah, bengaplah.... huwaaa....
Merajuk terjun longkang aku tawww....

Spoil mood aku nak post entry untuk pagini tawww....

p/s : Tengkiu SitiSifir tolong bagitau :)


.




29 comments:

ana on January 27, 2011 at 10:09 AM said...

artikel makcik yg tu mmg best pun..padan la kena ciluk....hihi..

akak pun ada citer kat blog akak tau...tp akak taruk link aja...so, bkn ciluk la ek...ehe

**NuJie** on January 27, 2011 at 10:32 AM said...

sy tbaca entry nih dlm satu forum baru2 nih...mmg xbg kredit lgsg!!

sy xde la nk bgtau mr...takut mr sentap je...hehee...

makcik rehan KJB on January 27, 2011 at 10:38 AM said...

bagi la link forum tu weii...kekekek... aku nk tengok gak... hahaha

noor on January 27, 2011 at 10:41 AM said...

aku ada dapat gak , dlm mail opis dalaman....kes kopipes gak nih...

makcik rehan KJB on January 27, 2011 at 10:45 AM said...

oo.. aku jumpa dah...dlm forum ratu hati.com ekekekek

Mama Sara on January 27, 2011 at 10:56 AM said...

bila di google memang melambak ...
beranak pinak orang dok terbit entry mu ni.

Nadiah Sidek on January 27, 2011 at 11:23 AM said...

lorr..diorang copy paste bulat2 ke?? saman kak..saman..ehehe..

MarDiah on January 27, 2011 at 11:33 AM said...

banyak siot yang kopipes entry tu kat blog. dah 2 blog aku jumpa kopipes sebijik-sebutir...

Adrina Adi on January 27, 2011 at 11:37 AM said...

banyak plak link pasal topik tu.

tp hampeh sorang pun tak kasi kredit.

mangkuk ayun betul.

bertabahlah Makcik Rehan.

d.a.m.i.q.u.l.a on January 27, 2011 at 11:45 AM said...

wah ramai peminat,kalah artis tau.kalo artis leh gak mintak royalti kan?hangin kan?

sW33tdARLiNG on January 27, 2011 at 12:23 PM said...

wahh banyak yaaa kena cilok.. depa ingat ko pun cilok gak kot.. depa tak tahu itu karangan realiti!!!

nurulhudaresad on January 27, 2011 at 12:26 PM said...

dah google...punya la banyak...tajuk siap sejibik2 tanpa ada belas kasihan.....kalo dikompol2 kredit nih boleh buat rumah banglo dah nih.....perli la skit kak kat entry2 diorg tu...apa respon agaknya...

adha on January 27, 2011 at 12:27 PM said...

ko da mcm retis la....... org kopi pes.. banyakkkkkkkkkkkkkkkkk giler org kopi... tgok ayat jek da tau ayat ko..

truk tol ar dorg ni.. main sebat jek

.::CeK LaLa::. on January 27, 2011 at 12:41 PM said...

maybe depa hengat hg pon cilok dari mana-mana tuuu...tapi tak betoi jugak.. nak copy ka, hapa ka, at least mintak ijin la kat tuan tanah.. yer dok??

Janna Wan Muhammad on January 27, 2011 at 1:36 PM said...

tudiaaa...habis satu malaya dah copy paste,siap fowed2 ngan email,siap tepek kat forum lah....sabor jela,nak wat cemaner makcik.

Iman's Umi on January 27, 2011 at 2:42 PM said...

Siannya...pglmn sendiri dh jd bhn gelak tawa org lain...bhy jg blog ni ek...nk tlg pn x reti...cuma, klu makcik reti buat isi kandungan blog makcik x blh di copy paste...cam sstgh blog, ni sy prsn ms nk copy utk join contest, tp x dpt...sy x reti nk buat camtu.

**NuJie** on January 27, 2011 at 3:15 PM said...

sy jumpa kat tranungkite.net...
cuba carik smula xjumpa pulak..

Ina Hashim on January 27, 2011 at 3:51 PM said...

adehhh MR
akak google je keyword tuh terus kuar berjela2 belog n forum yg cedok entry mu dulu tuh
isk..isk..isk...sungguh kureng sopan
sorang pun x kasi credit lak tuh

makcikrehan KJB on January 27, 2011 at 4:09 PM said...

iman's umi, aku tak mintak tolong pon... kikikiki.... layan saja lorrr

makcikrehan KJB on January 27, 2011 at 4:10 PM said...

The rest, tak pasal2 korang kena menggugel harini ekk... ekekeke. tarak hal lah... chill :-)

leeza on January 27, 2011 at 5:07 PM said...

actually i'm a slient reader. enjoy reading ur blog everyday.
geram jer bila org kopipes n3 akak n xbg kredit pn or link blog akak..
pas ni akak bila org nak kopipes, akak buat private property, jd bila org nak n3 akak, drg kena link. cthnya blog rima, famous baker tu, mmg kita xleh nak kopipes.

makcikrehan KJB on January 27, 2011 at 5:37 PM said...

Leeza, makcik kau ni jahil IT. sungguh tak geti buat camgitu. takpalah... nanti makcik terbitkan buku paksa sumer org beli...kua kuakuakuakua.... Thanks ya baca belog mak hincik...kekeke

Nurul Aznil on January 27, 2011 at 6:24 PM said...

Salam,

FUUUH me plak yang angin...
tader EQ punya orang main kopipes tak bagi kredit.
atleast letak lah 'dari email'

isk isk isk...

tapi awak totap idola saya!
tabik spring 48kali!

Elyn on January 27, 2011 at 6:31 PM said...

ok aku dh jumpe... sorang ckp dr email sorang lai buat derk!!

takpe2 we all tau sapa yg create!!! glemer ko rehannn... sign pleaseeee hihi

makcikrehan KJB on January 27, 2011 at 7:16 PM said...

Awww..... terharu hakakdekkk...kikiki

Zana S on January 27, 2011 at 11:59 PM said...

glamer dalam sentap. ngehehehe!
byk bena kes cpoy pes nie skang. nak glamer tapi salah perhitungan. best kalo naikkan nama pengkopi tu heh!

zatie_izzati on January 28, 2011 at 9:54 AM said...

Bengang tul la bace komen-komen org otak sengkat... mentang2 la alam cyber ni x nampak batang idung, sesedap rase die nak komen camtu.. MR 'teow' la balik.. nnt i sokong u 200%

Ini Cerita Saya on January 30, 2011 at 11:43 AM said...

Assalamulaikum mR.. sy pun salah sorang silent reader akk.. hari2 start keje mesti mau bukak belog akk.. klu stress baca n3 akk boleh ilang stress tu jab.. tapi x penah tlintas d hati pun nak kopi pes dan foward kat org len... apa2 pun mR mmg glam abissss :D

makcik rehan KJB on January 30, 2011 at 10:59 PM said...

Zana & Zati, aku takde la kisah sgt. sajer jer buat entry kecik ati. wakakakaka. takdelah, seriously... it would be nice if we credited it back to the owner kan. mcm kita buat thesis la kan... kena mention sumber rujukan :-)

ShareThis