Thursday, January 6, 2011

MERASMIKAN 25 HARI - PIC UPDATED

Posted by makcik rehan KJB at 11:32 PM
Tahniah Zalia dan Izman di atas kelahiran baby girl yang comel.
Gambaq aku tak geti nak upload sebab dok ada dlm telipon PS.
Tunggu dia balik kelas kejap lagi aku suh PS ajo cemana nak godek telipon besau penampo nih.



























Selimut depa dua ni sama kannn...
silap2 doktor yang nyambut pon sama...ekekeke
aku dulu pon masa check-up dengan Dr Ratna, sekali masa banak kena Dgn Dr Zarul
saja bagi anak aku tumpang glamer baby Awan Dania nehh... ;-)
















Sapa lagi bolats?? kekekekke...



Yang digeruni lagi cuba dielakkan telah terjadi.
Takperlah Zel, janji semuanya selamat.
Setakat 5K kos ceaser... apa ada hal.
Sia-sia Hajah Norlia jadi guru besor terbaek negeri Selangor :))

Esok pagi InsyaAllah aku nak pi melawat.
Lepas jenguk Zel, aku desup pegi Hospital Selayang ambik mak ayah
pastu desup pegi Klang... bawak mak ayah jumpa Maksu kejap.

So, 25 hari selepas ini... adakah mungkin Akak Zel korang akan hadir ke PID
dengan berpilis, berkain batik, berstoken, berbengkung dan bersanggul sendeng?

Sadisss...

Kalau aku... No way!
Busuk-busuk aku cukupkan jugak 40 hari.

p/s : Kalep, jangan ko nak otroman kan adik ko ni yerrr....




.

5 comments:

Adrina Adi on January 6, 2011 at 11:44 PM said...

ko taknak berdesupp dtg shah alam ambik keyboard anak hang ni ker?
hehehe..

tahniah Zel, dah sepasang boleh tutup kilang :)

makcikrehan on January 7, 2011 at 12:03 AM said...

kak ed,aku kalo sh alam tak geti nak desup2. aku ratu sesat lagi menyesatkan. kena seret tok laki pegi sana. tipon aku tadak GPS kak... buleh buat balik kucen liar jah... nnt aku bodek PS ajak ke sana segera ekk... ko jgn hantar pegi CC lak kebod tu kak tauuu

noor on January 7, 2011 at 7:45 AM said...

berapa kg anak zel?nape ceaser?anyway congrats....

ibh on January 7, 2011 at 7:46 AM said...

Cumel anak zel...nasib la ada sahabat nyer ni yg nak up gambo..buleh gak kami tgk anak dia..

nurulhudaresad on January 7, 2011 at 1:24 PM said...

amek gmbr time p tgk baby nanti yaa...mcm serupa je asyraf ngan baby awan dania itu....

ShareThis