Wednesday, January 12, 2011

SABAK BERNAM DAN BESI BURUK

Posted by makcik rehan KJB at 8:58 AM
Pagini, hanak-hanak dua orang ini... sama bapak mereka,
sama atuk dan nenek mereka, sama maklom dan paklom mereka
berdoah-doah pergi Sabak Bernam sebab nak ngantor Pa'an masuk hostel sana
jangan tanya nama skulah, haku tak hengat... hihi...
*Pa'an anak sulom maklom

Barang-barang di KJB tak sempat haku nak upload harini
sebab kamera capuk tu PS bawak pi sana, tak sempat aku nak transfer masuk lappy
Anyway, kita tunggu barang-barang dari rakan sepusat sepusing haku pagini

Korang kannn.. mentang-mentang aku kata aku bukak kedai besi buruks kannn
janganla korang email gambo sinki berkerak yang dah tanak pakai kat aku weiii...
saja jer bagi modal kat PS nak gelak guling kat aku tawww...
malam tadi bahak-bahak beliau itu gelakkan aku sampai bergegar perut!
Kijam punya laki... huwaaaa!!

Kedai besi buruk tu simbolik jerla... bukanla aku betui-betui buat urusan jual beli besi buruk weiii...
lebih kepada your unwanted things that might be wanted by others <--- tolong check grammar aku
barangtu mestila ada value, ada permintaan, unique dan paling pentinggg
kalau orang bagi barang tu kat korang, korang nak pakai/guna tak?

Baju kelawar yang dah buleh kirai macam roti jala contohnya... korang dah tanak...
agak-agak ader ker orang lain nak?
Kasut anak yang sebelah kunen, sebelah merah... anak korang dah tanak...
agak-agak ader ker anak org lain yang nak?
Muahahahahaahah... agak keterlaluan contoh aku bagi ekkk... :))
janganla sentap nokss... mak gurau hokayyyy
alah, u olls kan dah pandai-pandai... buleh decide sendirilah kan... hehehe

Gambar selingan hanak-hanak aku... cam biasalah kan..
nak boh gambo kucen aku takde kucen plaks..
gambo ala-ala berkabus hitam sebab aku nak sorok background rumah
yang sepah mengkelibut ngalahkan kapal pecah!






























































Ni tengah merangkak nak mai kerabat aku sebab nak pegang kamera!


.









9 comments:

Mieja@Amiizaa2001 on January 12, 2011 at 9:19 AM said...

wahhh rehan ko bukak business yerk......kalo dekat boleh aku gie kedai ko........

PuaN su SU on January 12, 2011 at 9:27 AM said...

bizz kat sabak bernam...jom kita g kat BNO kak...makan udang

Zainab Amir on January 12, 2011 at 10:34 AM said...

klu ko dekat akak da kelebet apa ada kt dlm stor..katil bb ada 2(bkn sbb anak kembar eh), car seat & stroller..katil queen pun ada..kayo mkck kalo jual...

Me on January 12, 2011 at 10:45 AM said...

hahahah... cohtoh tak hengat.. baju kelawar tue buat roti jala je terus... MR check e-mail

noor on January 12, 2011 at 2:05 PM said...

MR...leh tak jualkan rxlite aku..aku nak tolak murah2 jer...aku beli thn lepas time pose, expired 5/2012...ada lg 3/4 kotak tak minum...

makcikrehan on January 12, 2011 at 2:37 PM said...

noor, drop email kat KJB pliss

mimie1678 on January 12, 2011 at 3:48 PM said...

aku paling tokleh tahan nie...

Baju kelawar yang dah buleh kirai macam roti jala contohnya... korang dah tanak...
agak-agak ader ker orang lain nak?

wahahahaha... tersembur air aku siottt... hahahaha...

-iLLa- on January 12, 2011 at 4:27 PM said...

kak,,besi ku mura dh selamat letgo..kalo x letgo lagik bule bg kt mu tlg juaikan..nanti ler besi br menyusul yok..

nurulhudaresad on January 13, 2011 at 9:37 AM said...

tak haciii ok kaverina gmbr background!!!=)

ShareThis