Saturday, January 22, 2011

WHAT HAPPEN WHEN HUBBY IS BACK?

Posted by makcikrehan KJB at 11:52 AM
OK, bukan hangpa saja yang geli-geleman. Aku pon.
Sejak-sejak jadi housewife tershepit nih, agak ngengada sikit entry aku kan
speaking London tahap longkang DBKL kengkonon,
Hubby-hubby lah pulokkkk... bluwekkk!! Hakk Tuihh!!

Bila PS balik malam tadi, Imam Muda kembali tido lena
berakhirlah igauan ngeri haku 4 malam tak buleh tido sebab dia merengek sepanjang malam
Asyraf is very attached to his father!
so, inilah dia punca sebenar stress kuasa kuda kat entry aku sebelum ni
ramai ingat aku stress sebab dah tak keje kannn
Sebenarnya tidak khawan-khawannnn... sesungguhnya aku agak happy tau bila dah tak keje ni
selamani berchenta betoi nak drive sejam lebih dari Rawang - Bkt Beruntung - Rasa tiap-tiap hari
duit minyak aku seminggu dah buleh kumpul buat beli ipad tau!
Cewahhh... tetiba buat contoh ipad... apa kes?
Dah batak internet sangat ke Rehan? wakakakkaa....

Being a housewife, banyak benda haku nak kena plan properly
Benda pertama adalah nak register Aisyah pegi kindy
lepastu nak try cari baby sitter for Asyraf; in case haku nak concentrate on business
maybe tak perlu hantar ke baby sitter tiap-tiap hari; twice a week will do
Alangkah best kalau Maklom Ibu duduk sebelah umah aku..huhuhu...

Talking about business kan, apa business aku buat?
Hahahahah.. poyo ah! setakat KJB kedai besi buruk aku tu, business apalah sangat kan
Tak abih-abih rombakan kabinet aku ni...hahahha...
pelan-pelan kayuh ekkk... pray for me ya kawan-kawan

Weh, ada 4 ketui Bio Aura Water Filter kawan aku nak letgo rega murah wei...
Sapa cepat dia dapat... pi tengok kat KJB ehh... :-)






3 comments:

Sarid Derus on January 22, 2011 at 4:44 PM said...

mr..
awat dah tak keja..ko diberentikan ker memberentikan diri sendiri???

nurulhudaresad on January 22, 2011 at 10:07 PM said...

tgh dok pikir apa barang nak jual kat akak...mesin basuh manual amek tak?ekekeke...

-niena- on January 22, 2011 at 10:08 PM said...

kak rehan...ada tak yg nak let go premiunm beautiful...kalu ada inform kite paling awal tau...saya nak kurus ni...nak minta keje jadi model...hahahaha

ShareThis