Wednesday, February 23, 2011

ANAK GAJAH PUTIH

Posted by makcik rehan KJB at 10:43 AM




Sapa ada Farmville beso sikit,
tulong beli anak-anak gajah akuni...
tulong biakkan kat ladang korang pulak!





6 comments:

TopsyTurvyMum on February 23, 2011 at 10:52 AM said...

yang gambo roti ker, pie ker piiza ke ada tak?
aku nak buat cover breadmaker hehe

Zana_MamaBatrice on February 23, 2011 at 11:08 AM said...

anak gajah putih tu apa?
keh keh keh..serius zana blur makcik rehan oittt....aku nie mmg ada lambat pick up sikit...

mak ai..byk nyer ko borong cotton kat sana makcik rehan....stok 10 tahun tak habis nie

MarDiah on February 23, 2011 at 11:49 AM said...

aku nak kaler merah, yg sesuai nak buat pijama anak aku leh? quote lah brp semeter..

Me on February 23, 2011 at 12:45 PM said...

ahkak TTM nak detail gambo tengok KJB dah kuar dah.. (kebyk kain gambo sesuai utk buat cover mesin rumput atau apa2 yg masculin la...) MR eden tolong jwb sbb dh tengok ropa paras kain kat KJB... semuanya mcm utk imam muda... utk MAKMUMATAN tak de ke?

Zana S on February 24, 2011 at 10:11 AM said...

banyak tu... aku nak gak.. meh tunjuk satu2 kainnya.. :D

norakhtar on February 24, 2011 at 5:42 PM said...

amboi! banyaknya kak!

ShareThis