Friday, February 11, 2011

HARAP-HARAP KAPAL TERBANG TAK SENGET SEBELAH

Posted by makcikrehan KJB at 7:56 AM
Merujuk kepada entry yang ini,
Tatkala ini, MR dan PS laki-bini
barangkali sedang 'terbang' atau barangkali sedang 'berjuang' di Rumah Mode :))

Cewahhhh... poyo kan?
OK la.. aku taula hangpa semua dah muak pi-balik Bandung/ Jakarta
aku laki-bini jah yang baru menjakun nak pi sana... hihihihi

Aku bunguk-bunguk jer ni pi Indon ni
pandai-pandai sendiri jah... sebab tourist guide aku hilang kelayakan di saat-saat akhir... muahahaha!

Korang tunggu jerlah nanti apa barang yang aku beli dalam sangap-sangap ni
tu pon kalau aku berselera nak reveal la kannn... hahahaha...
kalau setakat aku beli henbeg Gusi Gucci Gred A rega 25 henggettttt...
kowserlah haku nak reveal weii...
buat malu persatuan makcik-makcik cool jer kan...wakakakaka...

p/s :
Doakan kami selamat pergi dan pulang, dan aku tak pengsan di Tanah Abang!
Kalau aku pengsan masa tengah shopping, mampuih PS tinggal jer aku kat situ terkontang-kanting!
(rhymes lagi ayat aku... ekekekeke)




6 comments:

mama maman on February 11, 2011 at 9:00 AM said...

bukan MR sorang je.. mama yana pun belum penah gi.... bestnyer shopping....

Elyn on February 11, 2011 at 9:18 AM said...

selamat berjuang MR!!

teacher bonda on February 11, 2011 at 9:28 AM said...

samat berjuang gak kak..aku g thn lps..gila gak menyoping..tp sian tgk nasib org2 sana..bln 3 nih aku nk g lg..tggu ko bg report dl kak eh..:)

teacher bonda on February 11, 2011 at 9:29 AM said...

samat berjuang gak kak..aku g thn lps..gila gak menyoping..tp sian tgk nasib org2 sana..bln 3 nih aku nk g lg..tggu ko bg report dl kak eh..:)

nurulhudaresad on February 11, 2011 at 10:06 AM said...

nak ole2.....

Amsyahril Syahril on July 20, 2013 at 1:05 PM said...


Assalamualaikum Tuan/Puan.

Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.


ShareThis