Thursday, March 31, 2011

Badminton

Posted by makcik rehan KJB at 12:59 AM
Seram aku tengok gambo aku tengah main badminton sat tadi
punya lebor ngalahkan dinosour
tok laki aku punya pasai la nih... suruh aku sarung jersi PID
T-shirt tu punya lama dah aku tak pakai
masa beli T-shirt tu aku baru taraf anak dugong jer
sekarang aku kan dah jadi mak dugong yang telah matang dan dewasa
bayangkanlah betapa tersengkaknya baju tu membaluti tubuh montoks ku
tersembul habih tayar-tayar tractor aku tau


Seram tak? kah kah kah!





















Berbaju merah jersey Kelate tu Kak Has
diani kecik molek jer walopon anak dah 4 org
size Kak Has ni kalau nak dinisbahkan kepada saiz aku akan berbunyi begini :
3 x Has = 1 x Rehan :))

Bukan sengaja aku parkinsonkan gambo ni tau
memang gambo ni gegar... maklomla..akuni kan bergerak sepantas kilat kat tengah court
so camera henpon Si Khairul tak sempat nak capture image aku! muahahahaha.....

Aku pair dgn Kak Has, Khairul pair dgn bini dia Mas
kami main bergu la kononnya...  korang agak sapa kalah??? kah kah kah...

Jumaatni kita balas dendam ye Kak Has yer....
ekekekekekkekee


0 comments:

ShareThis