Wednesday, March 9, 2011

EHEM!

Posted by makcik rehan KJB at 5:42 PM
Internet gue udah waras weiii...
technichian TM baru saja pulang selepas membaikpulih kabel
sian Kak Bedah... tak pasal-pasal kena pitenah menyelam ke dasar laut memotong kabel!
[tak paham takpa... tak masuk ezam pon]

Aku ponnn... bila line berkuasa 512GB ni dah kembali pulih seperti sediakala
terusla meronda sekalian alammmm... melepas gian kannss...
2 minggu lebih tau internet kat PID aku ni hazabaijan
belog korang semua aku tak dan nak kelebek taww
KJB aku pon kesian... sunyi tanpa provokasi....eh silap, promosi :-)

Sat tadi ada kawan bagi link yang berkonsepkan syering is kering kat aku...
aku pon baca laju-laju.... sambil angguk-angguk...geleng-geleng...hahahahha....
kang kalo aku copy paste sebijik-sebijik masuk kat entry aku...
kompom aku kena delete dan remove kuasa lapan lagi...
tak pasal-pasal pisang berbuah lapan kali kannss...

So, for those who care to read... go on....
baca diam-diam... pastu nilaikan diri memasing sudehh.... kelik sini
mari kita menjadi meced yaaa.... sesuai dengan usia....kekekekek....

Tetiba aku teringat dialog tok laki aku malam tadi....
Eh, Abg cam nyampah tengok orang tua-tua main fesbuk
depa sendiri letak status, pastu depa sendiri LIKE!

Tua? umo depa baper Bang?
Kita pon tak muda mana Bang oiii...

Eh kita muda... ni depani umoq dah 35, 36... tua la tu... tua dari kita!
kah kah kah kah kah!

Laki sappalah tu!


.





0 comments:

ShareThis