Friday, March 4, 2011

IMPORTANT NOTICE - KURSUS PERNIAGAAN INTERNET

Posted by makcikrehan KJB at 11:33 AM
Ini serius hokay...

Sesiapa yang sedang membaca entry ini... yang CELIK IT, yang DAH ADA akaun facebook dan BERMINAT mendalami ilmu perniagaan dan pemasaran secara ONLINE,
tapi tak tau kat mana nak belajar mendalami ilmu perniagaan internet ni...
sila inbox Makcik Rehan di fesbuk durjana dengan kadar segera.

Saya hanya terima 10 orang yang pertama,
untuk mengikuti KURSUS PERNIAGAAN INTERNET
di KUALA LUMPUR secara PERCUMA.

Kursus ini hanya terbuka kepada mereka yang benar-benar berminat dan benar-benar tak reti sahaja.
sapa yang dah terer-terer macam MR (aku mesti mengaku terer), Zalia Si Pirate, Ezey Si Tokei Butik dan Kak Mah Gali The Baker.... semua tak layak secara automatik! muahahahaha...

*Kursus ni bukan aku yang anjurkan, aku diminta mencari orang saja.


Cakap banyak tak guna, inbox terus senang cita!

.


3 comments:

Kak Mah on March 4, 2011 at 11:57 AM said...

awal2 nama ku udah disenarai hitamkan eheheheheh

-iLLa- on March 4, 2011 at 12:47 PM said...

perghh ada kursus tuhh...nk join leh kerr???ekekekee..

Mimie on March 4, 2011 at 2:13 PM said...

jalan-jalan dan sesat ke sini.
izin link..berminat nak join tapi....eh ada tapi tu!huhu..xde masa

ShareThis