Thursday, March 10, 2011

INTERNET ADALAH GAYA HIDUPKU

Posted by makcik rehan KJB at 1:20 PM
Atau dengan kata lain...
aku sekarang berada dalam kategori batak internet walopon aku takde ipad dan iphone
walopon aku tak batak nak online dalam kepci dan mekdi
tapi aku cukup batak internet bila berada di PID nan gersang nih!

Petang semalam aku punya happy bila line dah stabil dan kembali laju
kusangkakan kelajuannya sampai ke esok [harini]
ropanya malam tadi anak tiri kak bedah pulak pi menyelam ke dasar laut
dan potong wayar kabel yang lain pullekk...

Pagini masuk opis, punyalah banyak benda yang bikin aku moody
dengan line streamyx yang asik berkedip-kedip,
Makcik Rafiah student baru warga emas pon start harini,
Bau ketiak Priya pon tetiba extra sikit pagini...

Tapi, moody yang terpaling untuk pagini adalah....
Pak belang aku masih jugak belum mengaummm!

Wahai tok laki... please bear with me...
gimme another rm50 esok pagi...


.

0 comments:

ShareThis