Tuesday, March 8, 2011

JAGA ITAM - STOK AKHIR

Posted by makcikrehan KJB at 3:36 PM
Balik dari SAINS kontrek baru minggu lepas,
aku serbu Tesco nak mencari pasal secara solo
selalu tu pegi secara berjemaah dengan bala tentera abrahah ... kurang feel sikit..ekekekek

Dalam aku dok sorong-tarik, sorong-tarik trolley yang kosong tu
terrrnampak sesuatu kat section marked down corner ---> section feveret aku ni tau
dari kejauhan aku nampak sekonyong-konyong makhluk memakai seragam hitam dalam kandang
tiba-tiba jantungku berdegup kencang!
dengan susah-payah sambil mengusung lemak-lemak berlebihan ditubuh mongel ku ini,
aku sorong trolley selaju mungkin menghampiri section idaman aku tu
takut kalau-kalau orang lain rembat dulu makhluk hitam tu...

Lerrr... rupa-rupanya aku sorang jer yang batak rabit sangat nak makhluk itam buruks tu
orang lain lalu-lalang semua tak hendah pon kat dia..
sian ko tammm... takperlah tamm... aku ambik ko..
dah ko tak yah sedih-sedih duduk kat section tak glamer tu dah...

Skang, ko jadi JAGA kat Bilik Resia aku ekk tammm...

Dah 18 kali aku tekan butang upload nak upload gambo JAGA ITAM aku...
tak lepas-lepas jugak weii...
sikit lagi aku nak hempuk modem buruk tu ke lantai!

So, silalah membuat spekulasi sesama sendiri...
apakah makhluk itam itu?

Zalia, ko diam!!
hehehehe...


.







4 comments:

TopsyTurvyMum on March 8, 2011 at 3:57 PM said...

Tak boleh tau nak spekuu..
aku kalau itam itam ni..sentap!!!

Kamalia on March 8, 2011 at 4:05 PM said...

hahaha..wei,aku pun sama la xleh nak speku sapakah si jaga itam ko tuh..

ibh on March 8, 2011 at 8:50 PM said...

Weh!..pe mendanya..kalau keluenya stakat ITAM ja...macam2 aku bleh piki...Emm..JAGA Itam?..

Nurul Aznil on March 9, 2011 at 9:25 AM said...

Salam,

Suria Perkasa HITAM!!!!!

Hebat you MR!
Ala-ala gaban dah ha...

Amender yang itam tu?
Ceciter... ceciter...

ShareThis