Friday, April 15, 2011

Rambling

Posted by makcikrehan KJB at 2:27 PM
Dah lama tak masak
bukan gas abis, bukan beras abis
tapi kepala salur gas berkecai aku hantuk ke lantai
sapa suh ko ketat tak leh pulas, aku kan rebel...
aku hantuk ke lantai nak bagi ko loose sikit kononnya
sekalinya.... terpelanting skru, punat segala... sadaqollah!

Dah lama tak pi shopping pakaian kecil
bukan sebok, bukan tadak masa
tapi malas nak masuk fitting room... buleh?
frust tau, bawak 5 pasang nak fitting
tapi satu jer buleh sarung... tu pon sendat tak leh napas!

Dah lama tak naik beskal
entah masih balance entah kan tidak... entah-entah tayar jadi nombor 8
kalau ada beskal kan tak yah start keta nak ambik-hantar Mencah pi ngaji...

Bang, belikan beskal Bang....


Pic googled























Belikan beskal beso-beso sikit,
sian kang anak aku senak perut kat blakang bang...




0 comments:

ShareThis