Thursday, May 26, 2011

Boat? Choiii....!!

Posted by makcik rehan KJB at 6:00 PM
Inilah pentingnya Henggelish Hedukesyennn...






















U & I are THE SAME BOAT....
Laki aku pon tak panggil aku sampanlah weiii!
Dah ko kata aku boat, lagi ko ajak aku suh pegi belog ko ekk?

*in the same boat (as someone) in the same situation; having the same problem.
tertinggal word IN tu terus aku jadik boat. Choiii...!!

Alahhh... kot ya ko nak promote blog kan, takyah lah ko beria-ia karang ayat bagaiiii... 
Boatlah, sampanlah... sentap makcik kau baca taww...

Aku lagi suka ko cakap jer direct camni :
1. Visit my blog
2. Follow my blog
3. Join my contest
4. Vote for me
5. Visit my blogshop
6. Awak cantik macam Juliana Evans ----> yangni kompom laju-laju aku pegi kelik blog ko!




0 comments:

ShareThis