Wednesday, May 11, 2011

Finally Finished

Posted by Raihan at 9:43 AM
Asek cerita pasal house chores jer kan.
Bukan korang jer bosan baca.
Aku yang tukang temberang pon nak montah.




























Got copies of this title twice.
Yang first tu, aku baru berangan nak sarung jubah loyer, member PID dah rembat.
(Haritu aku tanya, ko dah baca ke bukuni Hamdy? Harammmm... kah kah kah)

Bulan lepas-lepas dapat lagi satu copy.
Geng-geng Grisham yang lain budak Sentul tu dah rembat semua kecuali yang ini.
Semua hokay! Tamak tak tamak ko dik....
(Haritu katanya, pon harammm tak dibaca lagi! kah kah kah)

Aku ambik masa dekat sebulan nak habiskan bukuni sambil menjiwai watak
Maklumla... loyer buruk ni kan cita-cita aku yang tak kesampaian
so, haruslah aku mengkelebek setiap patah perkataan di dalamnya... cewah!

Actually, mana tak sebulan peginya weiii...
baru aku pegang buku, Aisyah jerit nak susulah, Asrap beraklah, budak-budakni berkuntaulah
takpon, aku sendiri yang rebah setelah baru membaca sebaris ayat...hehehehe... zzzzzzz

Gigih jugak aku cari masa nak ngabihkan bukuni sebab bukuni pon dah ada orang nak rembat
tapi aku suruh dia bertenang dulu... bagi chance aku nak fefeling loyer dulu

So, best ke tak bukuni?
Best, tapi klimaks tak sampai (apakah?)
Aku rasa Grisham patut tambah lagi 1 atau 2 chapter kat hujung cerita.
Kasi tutup kesni terus.

Ke bukuni ada sequel?
Apsal aku tatau hah?



0 comments:

ShareThis